akwatlen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 Witam nie wiem jak nazwać temat więc nazwałem tak, chodzi o to że mam 15 lat i interesuję się akwarystyką morską, chciałbym dowiedzieć się nieco więcej. Jeśli ktoś zakłada akwarium, ma zbiornik i potrzebuje jakiejś pomocy w czyszczeniu, przebudowie czy czymś innym, jest właścicielem lub pracuje w sklepie, zna sklep w którym jest potrzebna pomoc to informuję że z chęcią pomogę, nieodpłatnie zarówno w sklepie jak i u każdego w domu jedyny warunek to nie dalej niż 20km od konstancina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2012 Witam Na początek proponuję popracować ze słownikiem :-) Po drugie czy masz już akwarium ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwatlen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2012 Mam nieduże 160l ale jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2012 Możesz zrobić fotki ? Chętnie zobaczę co tam masz , skoro tak chętnie wszystkich prosisz o korale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fido 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2012 Możesz zrobić fotki ? Chętnie zobaczę co tam masz , skoro tak chętnie wszystkich prosisz o korale. Chyba chodziło o jakieś inne tematy bo w tym nie ma słowa o koralach. Myślę, że to bardzo dobry pomysł. Sam bym się na coś takiego pisał Wątpie jednak, żeby żona a tym bardziej córa były tak entuzjastycznie do tego nastawione Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2012 Dobry kawał , ale akwatlen doskonale wie o co chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwatlen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2012 Akwarium Morskie paludarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach