Noform 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Sierpień 2012 (edytowane) Witam pokaże wam mój projekt panelu do 188l sps wymiary zbiornika to 67X47X60 zbiornik to przerobiony sump ze starego zbiornika .Prosze wszystkich o opinie i poprawę projektu . edit: szerokość panela to 20 cm Edytowane 20 Sierpień 2012 przez Noform Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Noform 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Sierpień 2012 (edytowane) Znalazłem błąd w projekcie i poprawiłem go Edytowane 20 Sierpień 2012 przez Noform Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Sierpień 2012 jak dla mnie wywal refugium, za waskie aby cos sensownego zrobic. jak komora od pompy bedzie wieksza to i bedziesz mial miejsce na jakis kolejny filtr lub medium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Noform 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Sierpień 2012 A jak teraz ??A i czy taka wielkość (188l) może być przeznaczona dla korali SPS ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxym 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Sierpień 2012 (edytowane) A jak teraz ??A i czy taka wielkość (188l) może być przeznaczona dla korali SPS ? Sps-om starczy nawet 30l Czy jesteś pewny, że odrazu chcesz bio-pellets? Poczytaj sobie wontek Jarosława, ma sps i leci na samym balingu. Ja również Edytowane 20 Sierpień 2012 przez maxym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach