mardow 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Sierpień 2012 Proszę o pomoc w wymiarowaniu tego sumpa. Poniżej rys. z wymiary środka mojej szafki oraz rys. sumpa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Sierpień 2012 Miałem kiedyś sumpa o podobnych wymiarach i doświadczenie mówi mi że 3 komory to tylko kłopot. Będzie bardzo ciasno. Proponuję abyś zrobił sump jednkokorowy. Pierwsza komora grzałka, odpieniacz, filtry przepływowe. Druga komora - pompa obiegowa i dolewka. Pomiędzy komorami ustawił kratkę ratracyjną z watą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Sierpień 2012 Chyba mieles na mysli dwu komorowy ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mardow 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Sierpień 2012 (edytowane) Zrobiłem dwie komory [media=] [/media] Edytowane 24 Sierpień 2012 przez mardow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach