adrian28 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Lipiec 2012 Przestawiam Wam moje akwarium, opis będzie później. Sory za jakość - nagrywane telefonem [media=] [/media] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Lipiec 2012 Fajny baniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Lipiec 2012 Dlugo Achilles plywa u CIebie ? Fajny baniaczek ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Lipiec 2012 Tak na marginesie to za***iście zrobiony ten filmik.Jaki ten telefon? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian28 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Lipiec 2012 Achilles pływa u mnie od prawie dwóch lat,dokładnie nie pamiętam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adii 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Lipiec 2012 super baniaczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoti79 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Lipiec 2012 adrian super baniaczek miło widzieć kogoś z wlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Lipiec 2012 Piękne akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian28 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Lipiec 2012 Dziękuje za miłe słowa,staram się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaspy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Lipiec 2012 Możesz podać wymiary zbiornika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian28 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Lipiec 2012 120x55x70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaspy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Lipiec 2012 Świetna głębia, mam nadzieję że mi się uda stworzyć podobną, też będę miał 70cm. Możesz coś napisać o sprzecie, oświetleniu? Jak długo masz ten baniak? Korale hodowałeś od małych szczepek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian28 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Lipiec 2012 Zbiornik ma ponad dwa lata,odpieniacz,reaktor,filterki produkcji thcSkiba,cyrkulacja 2x tunze,oświetlenie 8x54w ATI 2x aquablue specjal,4xblueplus,2x coralplus,korale hodowane od szczepek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaspy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Lipiec 2012 Pamiętasz może ile dałeś skały i piasku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian28 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Lipiec 2012 skały jest 50kg,prosto z frachtu,żywego piasku było 18kg,ale nie jestem pewien tego,piasek był wsypany od samego początku,jakiś tydzień po wsadzeniu skały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Apofis 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Lipiec 2012 No bomba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian28 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Luty 2013 Witam,dawno mnie nie było więc wkleję parę fotek taki był początek teraz wygląda mniej więcej tak i parę fotek co tam siedzi sobie u mnie w zbiorniku cały zbiornik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Luty 2013 jest moc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach