mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2012 (edytowane) Witam Panie i Panów .Chciałbym zaprezentować mój wyrób DIY. Osobnika nazwałem Agent Orange z racji na jego wściekły kolorek.Body rura 200mm,rura reakcyjna 110,wysokość całkowita 600mm.Napędem jest pompa Tunze 9420.Bardzo zadowolony jestem z systemu regulacji poziomu. Na jednym ze zdjęć obok stoi blau scuma IT 110. Ma jeszcze parę braków ale zapowiada się znakomicie. Zapraszam do komentowania i chwalenia jak nie to minusy się posypią Podziękowania dla Sebastiana oraz DarkaB30 Chłopaki może kiedyś jak się spotkamy Edytowane 7 Lipiec 2012 przez mariuszduch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2012 Noooo ........ pomysł zacny czekamy na dane z efektu pracy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2012 Pianka robi się od wczoraj Jeszcze nie widziałem czegoś takiego.Jeszcze się go "uczę" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2012 Łapy moczyłeś więc poczekaj kilka dni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2012 Tak wiem już nabiera rozpędu Potem dam zdjęcia jak ten cyrk się kręci:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2012 No dobra ......... teraz zamówienia pojadfą z kraju i zagranicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2012 Może być mam już technologię i kontrachenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2012 To tak na szybko ,właśnie po moczeniu łap Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2012 No teraz tylko wystarczt gratuolować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2012 (edytowane) Na razie na mokro Dzięki Sławciu Edytowane 8 Lipiec 2012 przez mariuszduch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2012 będę śledził postępy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2012 Będę zdawał relację na bierząco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Lipiec 2012 Po prawie tygodniu pracy odpieniacz przestaje pienić ? Obawiam się że w wodzie brakuje organiki do pienieńa Już wcześniej blau prawie nie miał co robić Jeśli znalazł by się chętny do testowania w baniaku bardzo mocno obciążonym lub o pojemności 500l i więcej zaprzaszam na pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wlodek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Lipiec 2012 ładnie, zdradz tajemnicę jak wykonałeś stożek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Lipiec 2012 Ciekawa zabawka ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Lipiec 2012 Zabawka powiadasz ? Stożek wykonany w profesjonalnej fabryce Sebastiana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Lipiec 2012 Zle mnie zrozumiales, albo zle napisalem. Bardzo mi sie podoba ten projekt. Jak wroce do morszczyzny to sie odezwe, to mi skleisz taka zabawke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Lipiec 2012 Czyli stopka nie aktualna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach