wania 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Lipiec 2012 po długim czasie przyszedł czas na nowe akwa wymiary to 210cm-60cm-60cm sump 120cm-50cm-50cm a więc w obiegu jest 860 litrów akwa ze względu na długość ma dwa kominy po lewej i prawej stronie odpieniacz Red Sea C-Skim 1800 obieg rio 2100 i następna no name co robi 3100 litrów na godzine oświetlenie 1x 250w 20000k 2x150w 16000k 4x24w actinic blue t5 2x24w bluemoon t5 2x ledy AQUA RAY obsada narazie przybywa bo po przełożeniu wszystkiego jest za mało 1x Yellow Tang - Hawaii (Zebrasoma flavescens) 1x Foxface Lo (Siganus vulpinus) 1x Bicolor Angelfish (Centropyge bicolor) 1x Coral Beauty Angelfish (Centropyge bispinosa) 2x Kaudern's Cardinal (Pterapogon kauderni) 4x Scarlet Skunk Cleaner Shrimp (Lysmata amboinensis) 1x Longspine Urchin, Banded (Echinothrix calamari) 1x Pincushion Urchin (Lytechinus variegatus) 8x Turbo Snail (Turbo fluctuosa) 4x Super Tongan Nassarius Snail (Nassarius distortus) made in china falownik kilka fotek z przebiegu budowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Lipiec 2012 (edytowane) tylko gratulować bardzo śmiały projekcik czekam na wieści. ps. chyba pochodzisz od "Piktów" masz zacięcie Edytowane 5 Lipiec 2012 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wania 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Lipiec 2012 miałem tylko 2 mega i zaczynają sie schody właśnie zaczyna pojawiąć sie dino Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romanxx2 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2012 Fajny projekcik trzymam kciuki.Ułożenie skały bardzo fajne.Jednak gabaryty od 2m robią wrażenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Lipiec 2012 Nie za cienki ten odpieniacz do takiego akwarium ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wania 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2012 odpieniacz dostosowany jest do max 1500 litrów akwa więc bedzie dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bazyl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Lipiec 2012 potęga Panie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Lipiec 2012 A juz myslalem ze w szkocji zostalo nas tylko dwoch witamy w morskim swiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Lipiec 2012 Witaj, zacne wymiary, prezentuje się bardzo fajnie Napisz jaką masz cyrkulacje w baniaku bo po tym co widzę jeden wave nie da rady na takie gabaryty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Lipiec 2012 Super baniak.Super też obudowa stelaża,chyba na CNC krojona ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wania 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Lipiec 2012 witam kolege z aberdeen jak coś to zapraszam na mały podgląd u mnie w dundee mam kolege co ma sklep z morszczyzną i nawet niezły stok co do zabudowy to czasami aż sam jestem pod wrażeniem co potrafi ręczna frezareczka w ogrodzie cyrkulacji jest troche mało ale już jest zamówiony zestawik tunze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wania 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Wrzesień 2012 mała aktualizacja zbiornika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lmk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Wrzesień 2012 Zbiornik piękny (reszta również) . Ja jestem dopiero na etapie doświadczeń (150 l. w obiegu) , od dziesięciu miesięcy. Mam w pukoju miejsce na 2m dł. ale dopiero jak będę więcej wiedział. Dzisiaj zarejestrowałem się na forum aby się doedukować. Będę śledził realizację projektu. Szacun , pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Wrzesień 2012 potencjal w skale masz )) wez tylko jakas szczote druciana i wy.....l ta xenie bo ci wszystko zarosnie ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wania 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Wrzesień 2012 xenie co tydzień regularnie przycinam jak opanuje zbyt wiele skały to wymieniam w sklepie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Wrzesień 2012 powiem że fajnie zaczyna wyglądać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaroglider 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Październik 2012 na miękko też ładnie wygląda,ksenią bym się nie przejmował u mnie brzydal po aiptazji wyżarł ją do zera pozdr.Jarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach