Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2006 Tadam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2006 Bomba. Pięknie wykonany Już się nie mogę doczekać odpieniacza Jak będzie wyglądać tak samo pięknie to przyjadę do swisu i dam Ci buzi :532: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2006 jak co dla mnie prosze jeden taki sam :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Wrzesień 2006 kurcze koncze jakos pomalu te odpieniacze , kalkreaktory ale to mozna swira totalnego dosatc , wiec mnie nie poganiajcie bo trace oddech Thcshibi ja Ci podesle miske inne takie tam czarne to sobie sam sklepcisz nie meczcie mnei narazie prosze o wiecej bo musze odpieniacz Blazeja skonczyc , Reaktor Alexowi no i Mariuszowi odpieniek i pozniej inne tam..... ale juz nie nabieram wiecej bo mnei zona klnie ze sie prawie wyprowadzilem do warsztatu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joopa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Październik 2006 a czemu pompa podlaczona gora? chodzi o wygode wiercenia i klejenia czy jakis inny powod ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2006 Hi Joopa o co pytasz dokladnie bo nie czaje ? czemu tak a nei inazcej umieszczona ta pompa ? bo to taki model reaktora pozdr,... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joopa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2006 no wlasnie o to czy sposob podlaczenia pompy (gora pzrez dekiel ) albo dolem ma jakies znaczenie w pracy reaktora ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach