R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2008 eno mały juz poznał działanie filtra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Październik 2008 no... i odpaliłem ten reaktorek z postu nr 14 - ach... czysta poezja... Rafał "masz talent" i życzę Ci rozpoczęcia masowej produkcji. Ten reaktor nie dość, że wygląda jak produkt Royala to jeszcze działa jak co najmniej ich "wytwór" Jeszcze raz bardzo dziękuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marti701 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2008 no... i odpaliłem ten reaktorek z postu nr 14 - ach... czysta poezja... Rafał "masz talent" i życzę Ci rozpoczęcia masowej produkcji. Ten reaktor nie dość, że wygląda jak produkt Royala to jeszcze działa jak co najmniej ich "wytwór" Jeszcze raz bardzo dziękuję Czy wróciłeś do Zeovitu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2008 Tak, dziś w nocy odpaliłem zeovit - trzeba coś robić bo nudno się robi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2008 Odwaznie, to czekam na fotki baniaczka, juz teraz jest szansa ze nie zabraknie preparatów :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rebciu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2008 Teraz żyjemy w trochę "innej" Polsce i preparatów z pewnością nie zabraknie Dziś pokazałem żonie jak działa filterek i zrobiła taaaakie oczy - jednym palcem można go obsługiwać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2008 Widzialem ten filterek w sklepie,dwa magnesy neodymowe ulatwiaja potrzasanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marti701 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Październik 2008 Ja do 2 miesięcy tez powinienem wystartować z zeovitem. Narazie obnizam NO3 powoli, niech się korale powoli odzwyczajaja od słodyczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach