adam_s 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Kwiecień 2012 (edytowane) Byłem tam dzisiaj, zmontowałem dwa krótkie filmiki o akwariach "bezpańskich" ogólnodostępnych w Łodzkim Centrum Handlowym Manufaktura. Jak starczy mi czasu to jeszcze coś posklejam i podrzucę. Film z akwarium w Manufakturze #1 Film z akwarium w Manufakturze #2 Edytowane 30 Kwiecień 2012 przez adam_s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Maj 2012 przygnębiające ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielj 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Maj 2012 Żal patrzeć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Maj 2012 Kiedyś opisane było akwarium na lotnisku w Warszawie ,podobnie przygnębiający widok :yucky: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam_s 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Maj 2012 Będę tam jutro to podjadę i jeszcze coś skręcę. Filmiki powinny być lepsze bo kręciłem kompaktem, który noszę przy sobie czasami, teraz wezmę kamerkę. A tak się zastanawiam ile takich baniaków ogólnodostępnych jest w naszym kraju? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Maj 2012 Jak psa do budy uczepisz a łańcuch za krótki to do trzech lat ciupy a tu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Maj 2012 Tu chyba chodzi o świadomość społeczeństwa. Macie rację za najmniejszy przejaw okrucieństwa powinno się karać takich pseudo miłośników przyrody! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach