jackul 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2012 witam moze wiecie dla czego borsuk zachowuje sie jak clownfish, kladzie sie w koralach nawet wplywa w omniopore(czy jakos tak nie mam glowy do nazw) czy spotaliscie sie z taka sytuacja i jescze jedno . pomorzcie w zdefiniowaniu co to za ....?na 2 zdjeciu. dziekuje za podpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2012 dla borsuka to normalne... mój też się często wciska w duże miękkasy jak się czegoś przestraszy.... to strasznie tchórzliwe ryby.... na drugiej fotce to jak dla mnie jakieś zoa:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackul 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Kwiecień 2012 witaj BART Wiesz co w tym sęk ze on leży sobie na nim, ale raczej się nie boi, chociaż czasami napina się jak karabin maszynowy(robi sobie dobrze ) ale to chyba dla tego ze mu tak dobrze, nie wiem? takie mam wrażenie co do 2 zdjęcia to bardzo ciekawe bo sa dni kiedy nóżki tego czegoś sa tak marne ze chcem to wywalic a po kilku godzinach rozkłada sie na chwilkę i tak wygląda własnie. zobaczymy co wyrośnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Kwiecień 2012 A to na 2 zdjeciu nie otwiera sie najczesciej kiedy jest ciemno w zbiorniku ? Poobserwuj w nocy Mam takie 3 nogi u siebie - otwiera sie w nocy, w dzien zwiniete. Nigdy sie nie rozroslo ;P Trwa ;P Wyglada na jakiegos filtratora czy cos ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackul 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Kwiecień 2012 Wiesz co mam wlsnie tez 3 takie nogi mowisz ze nic z tego sie nie rozwinelo zobaczymy potrzymam ale jak bedzie przeszkadzało to usune Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackul 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2012 znalazlemjuz co to dokladnie Isaurus tuberculatus zoa dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDR 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2012 wypisz wymaluj ;) Dzieki bo w sumie wiem co to jest nigdy nie szukalem ;P Ciekawe czy u Ciebie sie rozrosnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach