Pawell 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2012 Zapraszamy na kolejne spotkanie w Bielsku-Białej, które odbędzie się 14-04-2012, start w skrzydlicy na ul. Jaworzańska 166 a resztę ustalimy zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2012 to i ja się przyłączam do zaproszenia:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2012 Ja jeszcze po tamtym nie jestem na chodzie nie za często ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawell 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2012 Ja jeszcze po tamtym nie jestem na chodzie nie za często ? nie opowiadaj , w Bielsku było już dawno 21.01.2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2012 No to chłopaki gratulować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leoni 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2012 no mam nadzieje że będzie nas sporo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawell 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2012 no mam nadzieje że będzie nas sporo ważne by było wesoło, tak jak ostatnio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2012 Sławek nie gratuluj tylko wpadaj;) Też mamy nadzieję że troszkę nas będzie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2012 heheehhe mnie tam długo nie można namawiać, a do tak pięknego sklepu też bym zerkną. Połączenie kolejowe do bani,. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2012 (edytowane) heheehhe mnie tam długo nie można namawiać, a do tak pięknego sklepu też bym zerkną. Połączenie kolejowe do bani,. Sławuś, ja Cię odbiorę i przenocuję A połączenie z północy na południe jest lepsze niż z południa na północ. Kretyńska godzina.... Edytowane 7 Kwiecień 2012 przez marako Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2012 Nie no to teraz Sławku już się nie wykręcisz od integracji na południu;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2012 Wykręci się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawell 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2012 jeszcze 6 dni do spotkania,bart czy już wiadomo co z grillem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2012 jak tylko mi właściciele odpiszą na maila to Was niezwłocznie poinformuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Kwiecień 2012 A więc właściciele posesji zgodzili się na ognisko w ogrodzie, zatem jak tylko pogoda pozwoli to możemy zorganizować małe co nieco na wolnym powietrzu:) na sąsiednim forum już się wszyscy organizują. Pozwalam sobie przekleić listę obecności, dopisywać się proszę kolejni chętni: 1. Niejeden z nas 2. boogiee po pracy 3.inmar+Inga 4.leoni+Besia Fajnie by było aby wszyscy przybyli się powpisywali, abyśmy mieli świadomość ilu morszczaków u nas zawita:) wtedy będziemy mogli się odpowiednio przygotować Pozdrawiam Bart Skrzydlica.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawell 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Kwiecień 2012 (edytowane) 1. Niejeden z nas 2. boogiee po pracy 3.inmar+Inga 4.leoni+Besia 5.Pawell + 2 LASKI 6.Jaro-M+Jolka Edytowane 10 Kwiecień 2012 przez Pawell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Kwiecień 2012 (edytowane) 1. Niejeden z nas 2. boogiee po pracy 3.inmar+Inga 4.leoni+Besia 5.Pawell + 2 LASKI 6.Jaro-M+Jolka Pawell super że czuwasz nad update'ami pomiędzy dwoma forami:) Edytowane 10 Kwiecień 2012 przez Bart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawell 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Kwiecień 2012 (edytowane) Pawell super że czuwasz nad update'ami pomiędzy dwoma forami:) 1. Niejeden z nas (ale ino jak Jarek pojedzie)-a Jarek pojedzie 2. boogiee po pracy 3.inmar+Inga 4.leoni+Besia 5.Pawell + 2 LASKI 6.Jaro-M+Jolka 7.axela + axelowa trzymam rękę na pulsie Edytowane 11 Kwiecień 2012 przez Pawell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach