thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2006 Oto kawalek skimmerka ala deltec AP600 Wymiary jak w orginale no prawie bedzie mial troszke nizszy kubek na syfek :mrgreen: Niestety stoi i czeka z powodu braku plexi mysle ze po niedzieli bedzie koniec o ile ta przekleta plexi dojdzie :-/ a tak na boku jesli ktos wie gdzie docinaja laserowo plexi wg rysunkow wykonanych w auto cad prosze o namiar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2006 mnie sie podoba zajewaniscie :-) :509: :gitara: :597: :064: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2006 wiecej buziek nie miales ? :-D :-D :-D :-D :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Wrzesień 2006 znajde nastepnym razem :-D :-D :-D :-D :-D :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Wrzesień 2006 kolejna fotka krok dalej :mrgreen: nadal nie mam plexi :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2006 kurcze , ja jak Ci wysle to otrzymasz za 3 tygodnie , wiec tak czy siak trzeba czekac :/ Piekny odpieniek Thcshiba , chyba sie sam na taki u Ciebie zapisze :mrgreen: Ps; Doprowadzenie wody czy 25 mm? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Październik 2006 no kawalek dalej plexi juz mam nie wszystka ale mam no i to nic ze zrobili z grubszej plexi :-( co zrobic materialu nie wyrzuce i wyrobie go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Październik 2006 fotka elementu wzmocnienia do skimmera a to fotka zasypu ktory bedzie wypelniany weglem aktywnym bedzie sluzyl jak filterek powietrza na ssaniu pompy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Październik 2006 Jak już masz taki filierek , to zasyp go lepiej osuszaczem powietrza, np. takim z ozonizatora( na pewno będzie bezpieczny) zwiększa się wydajność zbierania zanieczyszczeń. Sam tego nie testowałem( nie mam takiego filierka ) ale Ty masz szanse. pozdr.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Październik 2006 wewnatrz tego niebieskiego filterka ktory znajduje sie w duzym (maly ma spelniac zadanie aby przez wezyk nie zostlo nic zassane np. kawalek wegla aktywowanego )wypelnieniem jest wlasnie silikazel ktory ma za zadanie osuszac powietrze czym zasypie go przyszly wlasciciel nie wiem :mrgreen: ale zarowno zasypanie go weglem czy tez silikazelem przyniesie dobry efekt w postaci sprawniejszej pracy skimmera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Październik 2006 super :idea: :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Październik 2006 na takie DIY to aż miło patrzeć ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Październik 2006 Dobra skonczylem wrzucam pare fotek :mrgreen: jak dam rade w sobote podlacze i pokaze jak dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Październik 2006 sliczny wyszedl :-) pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Październik 2006 Podlaczony na krotko narazie w celu sprawdzenia dziala jak automat do cappucino :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kevlar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2006 No, no, no toż to istne cacko :shock: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach