wania 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Luty 2012 witam po roku postanowiłem pokazać moje akwarium jest to narożnikowe akwarium JUWEL 350l troche przerobione wstawiony komin i nawiercone pod sumpa światło ARCADIA 1x 250w 20000k 2x 24w actinic blue t5 2x ledy AQUA RAY skimer proteinowy Tmc V2 400 Skim pompa obiegowa niemam pojęcia pompa zasilająca skimmer niemam pojęcia falownik niemam pojęcia żywa skała niemam pojęcia z kąd jest i ile kilo obsada to 1x Yellow Tang - Hawaii (Zebrasoma flavescens) 1x Foxface Lo (Siganus vulpinus) 1x Copperband Butterflyfish (Chelmon rostratus) 1x Bicolor Angelfish (Centropyge bicolor) 1x Coral Beauty Angelfish (Centropyge bispinosa) 2x Kaudern's Cardinal (Pterapogon kauderni) 2x Black & White Ocellaris Clownfish - Tank-Bred (Amphiprion ocellaris var.) 1x Ocellaris Clownfish (Amphiprion ocellaris) 4x Scarlet Skunk Cleaner Shrimp (Lysmata amboinensis) 1x Longspine Urchin, Banded (Echinothrix calamari) 1x Pincushion Urchin (Lytechinus variegatus) 8x Turbo Snail (Turbo fluctuosa) 4x Super Tongan Nassarius Snail (Nassarius distortus) korale widać nz zdjęciach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Luty 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joopa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 bardzo ładne, a tytuł mylący myślałem, że coś z zapachem jest nie tak ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Marzec 2012 Bardzo ładne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach