hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2012 Witam Obawiam się że jednoznacznej odpowiedzi nie uzyskam ale może wasze opinie wyznaczą mi jakiś kierunek . Mam Chelmona Rostratusa w zbiorniku i przymierzam się do zakupu Tridacny . Obawiam się że Chelmonik może nią się zająć . Jakie jest wasze zdanie w tym temacie . Czy ktoś trzyma u siebie Chelmona z Tridacną ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2012 Też chciałem kupić ale więcej jest przeciw niż za. Najprawdopodobniej prędzej czy póżniej się do niej dobierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2012 (edytowane) Włodziu ja mam chelmona już ze 4 miesiace a muszle od 3 lat nic sie nie dzieje odpukac zresztą miałem juz 2 chelmony i też nic sie nie działo Edytowane 24 Luty 2012 przez juwewaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Luty 2012 Waldi mam stracha heheeh . Nie jestem skąpcem ale obiadek za 350zł to trochę drogo pomimo że go bardzo lubię i doceniam za zjedzenie wszystkich różyczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue.wave 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2012 Od wierzchu nie weźmie, chyba że się podkopie i od stopy zeżre. Musi być na dużej skałce, jak zlezie na piach może być po niej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jjablonski 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 2012 Znam zbiornik gdzie są 2 tridacny i chelmon, na razie jest spokój, ale chelmon był wprowadzony po tridacnach i może dlatego je prawie ignoruje. Piszę prawie bo dość często się im przygląda. Nie wiem co by było gdyby teraz włożyć nową, pewnie by załatwił nową a później 2 stare. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach