Yarcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2013 W systemie będzie prawie 700 litrów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2013 Po ścianach widzę,że też tam chyba miałem zamawiać akwarium,ale kolega odpuścił sobie projekt.Generalnie opinię ma dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty 2013 Widziałem kilka jego baniaków takich powyżej 1000 litrów i wykonanie nienaganne i co ważne- stoją do dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Luty 2013 Pochwal się już nowym szkłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Luty 2013 Oblewałem nowe szkiełko żeby za szybko się nie stłukło i mimo wielkich chęci nie udało mi sie trafić w ten ku ..... mały okrągły przycisk na aparacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach