Skocz do zawartości
Bart

Aktualności Skrzydlica.pl [Bielsko-Biała]

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam nadzieję, że nie usunie tego kolega snake bo takim komentarzem sam sobie wystawiasz cenzurkę:)

Zupełnie nie rozumiesz mojej ironii:) no ale nie każdemu jest to dane:) rozumiem, że Twoje postowanie i bombardowanie innych sklepów jest nową i bardzo czystą metodą walki o klienta firmy już poniekąd znanej z produkcji rodzimej i bardzo naturalnej wyrywającej z butów soli, której nazwy z grzeczności oraz obawy o posądzenie o kryptoreklamę nie przytoczę:)

Napisałem co napisałem, zgadzasz się bądź nie Twoja sprawa:) Nie napisałem niczego co nie byłoby prawdą a jak Ty to odbierasz to tylko i wyłącznie Twoja percepcja:)

Bardzo jedynie proszę o nie zaśmiecanie mojego wątku gdyż odbiegamy tutaj od tego na czym mi zależy, czyli od informowania moich klientów tych obecnych jak i potencjalnych o tym co się dzieje u mnie w sklepie.

Jak kolega mimo to ma ochotę coś wyjaśnić to zapraszam serdecznie do mnie do firmy na kawę a nawet ciasteczko ewentualnie o kontakt na PW:)

Pozdrawiam gorąco

Bartłomiej Sarecki

Skrzydlica.pl

Bart masz rację hepatusy w bałtyku nie pływaja .

ps. przeczytaj ze zrozumieniem co napisałem ,bo z twojej wypowiedzi wynika że jak sól jest z Morza Czerwonego to jest naturalna a jak z innego to jest syntetyczna .Red Sea w monecie uszlachetniania innymi dotatkami juz jest tak samo syntetyczna jak np Kent tylko że oni i IO podaja że jest syntetyczna a RedSea że naturalna mozesz mi tylko wyjaśnić jak według Ciebie z tego samego morza pochodzi kilka rodzaji soli naturalnej ,że niby co jedna robia w nocy inną w dzień a jeszcze inną popołudniu i wtedy mamy zwykłą ,spożywczą,dla homarów , procoral poza tym w Morzu Czerwonym kh nie wynosi 12, mg 1400 i Ca 460 a w soli RSPC takie właśnie mamy parametry przy zasoleniu 1,025 więc gdzie tu według Ciebie jest natura?

tyle z mojej strony

pewnie moderator jak zwykle usunie tego posta jak w przypadku mojej wypowiedzi w wątku Acropory ale cóż takie jego prawo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PROMOCJE Z OKAZJI KOŃCA WAKACJI! WIELKA PROMOCJA HYDOR!!

PROMOCJA REEF OCTOPUS!! KENT!! NATURE'S OCEAN!! PO SZCZEGÓŁY ZAPRASZAM NA NASZA STRONĘ INTERNETOWĄ WWW.SKRZYDLICA.PL

Informuję również, że 11.09.2012 planujemy sporą dostawę ciekawych ryb z indonezji!

Jak zwykle do odbioru tydzień później po obowiązkowej kwarantannie!

przypominam, że sprzedajemy zwierzaki wyłącznie jedzące pokarmy zastępczy (w innym przypadku klient jest informowany, że dana rybka nie je(dotyczy to właściwie jedynie mandarynów), udzielamy 100% gwarancji przeżywalności wysyłanych rybek! (gwarancja dotyczy wysyłek PKP)

zapraszamy!

Bart

Skrzydlica.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję że tym razem jak kupię pożyją dłużej jak 2 dni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UZUPEŁNIAMY OFERTĘ SKLEPU ONLINE!

Zapraszam do odwiedzania naszego sklepu internetowego!

Ostatnimi czasu troszeczkę go zaniedbaliśmy do czego bez bicia się przyznaję;)

Jednak wraz z końcem wakacyjnego rozleniwienia uzupełniamy produkty które można kupić!

Zapraszam do działu promocje! Znajdziecie tam bardzo dużo ciekawych wariantów promocyjnych!

Bart

Skrzydlica.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję że tym razem jak kupię pożyją dłużej jak 2 dni

Z naszej strony dokładamy wszelkich starań aby rybki były w jak najlepszej formie, jednak jest to żywy organizm, w dodatku odłąwiany z morza dlatego gwarancji nie ma nigdy, od taka mroczna strona naszego hobby... My podejmujemy wysiłek aby ryzyko klienta było jak najmniejsze dlatego przeprowadzamy kwaantannę, uczymy przyjmować pokarm, dajemy lekarstwa na pasożyty układu pokarmowego, uwalniamy od pasożytów skrzeli oraz pasożytów skóry, musimy jednak pamiętać że warunki akwariowe są bądź co bądź dla ryby nowe i nie każda sobie z tym radzi, przez te pól roku działania wyselekcjonowaliśmy też najlepszych dostawców od których widzimy, że ryby przychodzą w znacznie lepszej kondycji, nasze straty są dużo niższe więc jesteśmy pewni że i u naszych klientów ryby łatwiej się aklimatyzują.

Serdecznie zapraszam po nowe rybki:) myślę, że jak będą odpowiednio przeaklimatyzowane do zbiorniczka w domu to nie powinno być większych problemów oczywiście przy założeniu, że w akwarium nie wystąpią jakieś nadzwyczajne warunki typu duża agresja innych ryb...

Pozdrawiam

Bart

Skrzydlica.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie wietrzenie zbiorników w Skrzydlicy! SUPER PROMOCJE NA ZWIERZAKI DO KOŃCA WRZEŚNIA!!! SPRAWDŹ!!!

www.Skrzydlica.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy numer Magazynu Koral (3/2012) już dostępny w Skrzydlicy!

Rybki z nowej dostawy kończą kwarantannę!

Co ciekawe Chelmony przyjmują mrożonki (solowiec i lasonóg).

Zapraszam do nas do Bielska oraz na www.skrzydlica.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NOWA SUPER DOSTAWA LPS i SPS JUŻ NA STANIE!!!

Bajecznie kolorowe hodowlane oraz dzikie Acroporki!!! Dużo pięknych dzikich oraz kulturowych LPS'ów!

Zapraszam serdecznie! Dostępne od dziś:) Jak tylko będą jakieś fotki to zamieszczę!

Pozdrawiam

Bart

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NOWA SUPER DOSTAWA!!

Dzikie koralowce Miękkie, LPS i SPS już na stanie!!!

Zapraszamy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro dostawa RYB i BEZKRĘGOWCÓW Z BALI, rybki tradycyjnie na kwarantannie do połowy przyszłego tygodnia!!! Niestety jutro też sklep wyjątkowo czynny od 14, za utrudnienia przepraszamy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już są nowe super rybki na stanie, na kwarantannie do połowy przyszłego tygodnia:) Już dziś widać że kondycja rewelacja!:)

Genicathusy, chetoniki, pokolce, wargacze, mandaryny, babeczki... a takżę bardzo duży krabików krewetek, jeżowców, wężowideł! Aktualizacja na stronie już za kilka chwil!

Przepraszamy ale dzis z przyczyn technicznych sklep otwarty dopiero od 15!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowa super dostawa rybek:

Hawaje, Sri Lanka i Kenia już na stanie:) aktualnie jeszcze się kwarantannują!

Piękne żółtaski, xanturumy, sohale mandaryny marmurkowe, cudowne ukwiały dywanowe, jeżowce piaskowe (sanddollary) i wiele wiele innych!

Zapraszamy!

Bart

Skrzydlica.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe koralki już na stanie:) powalają kolorystyką i bardzo dobrymi cenami!

Kilka fotek w załączniku:):)

Zapraszam!

Bart

post-1398-0-28401600-1352741790_thumb.jpg

post-1398-0-25556800-1352741840_thumb.jpg

post-1398-0-13831800-1352741852_thumb.jpg

post-1398-0-81860800-1352741868_thumb.jpg

post-1398-0-00292800-1352741895_thumb.jpg

post-1398-0-74914100-1352741931_thumb.jpg

post-1398-0-12576000-1352741944_thumb.jpg

post-1398-0-19036600-1352742004_thumb.jpg

post-1398-0-71769200-1352742018_thumb.jpg

post-1398-0-98034200-1352742053_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już w najbliższą środę, czwartek i piątek (21-23 listopada, 3 DOSTAWY W 3 DNI!!!) będziemy mieć ogromną dostawę zwierząt z Indonezji, Bali oraz Hawajów!!!

Zapraszam Serdecznie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe koralki już na stanie:) powalają kolorystyką i bardzo dobrymi cenami!

Kilka fotek w załączniku:):)

Zapraszam!

Bart

Co to za koralik na pierwszej fotce?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to za koralik na pierwszej fotce?

Bardzo rzadka odmiana Plerogyry sinuosy fioletowej;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem dziś,mam upatrzone ze dwa LPS-y,ale dziś kupiłem tylko jedną rybką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi