khmer 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2006 W pięknym Wrocławiu w dniach 08-10 września 2006 w Hali Ludowej odbyły się Targi Zoologiczno-Botaniczne ZOO-BOTANICA. Można było zobaczyć między innymi: zwierzęta rasowe: psy, koty, konie małe zwierzęta egzotyczne: ptaki, gady, płazy, gryzonie sprzęt i akcesoria do hodowli i pielęgnacji zwierząt akwarystyka terrarystyka ogrodnictwo O rozmieszczeniu poszczególnych stoisk można było się dowiedzieć z informatora albo z punktu informacyjnego ( znacznie przyjemniej ) :mrgreen: Znalazło się na targach także stoisko dla @Ziemnioka Ale co cieszy obok akwariów z słodką wodą były także z morską. a tu jeden sliczny okaz urwał się z akwa. :mrgreen: Troche zestresowany Hepatus Jak zwykle " morskie" przyciaga ! Mój nabytek na targach kot Birmański "Kacperek" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2006 coś fotek nie widać, hmm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2006 Ja tez nie widze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2006 czyli ze mimo to ze jestem sssspalony to jest ze mna wszystko ok bo tez nie widze fotek :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2006 Bardzo ładne fotki Arku. BTW rzeczywiście łądna rybka wyskoczyła ;-) Te akwaria dobitnie pokazują, jak wyglądają akwaria bez dużej ilości skały. Niektórzy mają akwaria ZAWALONE skałami bez ładu i składu. Nie mówiąc o miejscu do pływania dla rybek. Chciałbym to przedyskutować jeszce z wami. Nie wiem czy każdy z was oglądał starskiego i hucha (ten film). Tam snoop dog miał za plecami wyczesane morskie akwa. Piszę o tym dlatego że był to FO ale powiedzcie mi bo tam było masę kamieni napowietrzających (z 10 conajmniej) i piękne bąble. Czy rzeczywiście można zrobić super napowietrzanie bez ZAPIENIANIA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wbies 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2006 I rybka ta woli potrzeć w obiektyw aparatu niż na akwa :mrgreen: .Czy ta ładna rybka to nie Twoja rybka Khmer? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2006 akwa nawet może być a były jeszcze jakieś zbiornik/i oprócz tego/tych na zdjęciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach