januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2012 Sklep nie działa. Jakaś awaria ? pozdrawiam Janusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trike3 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2012 Tak na prawdę to chyba nikt nie wie. Zniknął Leszek i jego sklep Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2012 Nie wyrabia czasowo chłopak . Wkrótce do nas powróci jak skończy zlecenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2012 ale czy niewyrabianie się jest powodem likwidacji sklepu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2012 Nic nie zlikwidował . Sklep jest po prostu zamknięty aby ludzie nie składali zamówień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2012 (edytowane) co ty za głupoty wypisujesz co by sie działo jak by z powodu braku czasu ludzie w Polsce sklepy by zamykali :laugh: internetu by nie było,byłby wielki napis ERROR :laugh: co ma sklep do braku czasu? przecież Leszek nie musi zbierac zamówień ale na sklepie sa inne żeczy nie tylko lampy do zamówienia, ale i rozmaite drobiazgi idąc na chwile do kibla musze sklep burzyć :laugh: chyba nie co? Edytowane 17 Luty 2012 przez juwewaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2012 Tylko musisz mieć towar na stanie Wiesz jak Lechu Wkrótce powróci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Luty 2012 Wystarczy w sklepie dac stan 0 i sie nie da zamawiac. Dla mnie to dziecinada. Powroci i zniknie.... Szkoda bo produkty fajne ale... weź tu zaryzykuj. Kupisz i zniknie... Przeciez ledow samemu sie nie lutuje. Zamawiasz 100 modulow, przychodza , wysylasz. Zatrudniasz studenta za 100 to ci zapakuje i wysle.... Ja tez jestem zarobiony po pachy ale do pracy chodze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Luty 2012 A ja widzisz nie muszę chodzić do pracy - budzę i jestem na miejscu a o robocie po pachy to wręcz marzę bo w tej chwili mam jej powyżej uszu. Przepraszam wszystkich zainteresowanych za utrudnienia, ale jestem zmuszony zawiesić ( bo do likwidacji to daleko jest ) sklep czysto z technicznych powodów - po prostu nie dam rady w obecnych warunkach realizować zamówień "detalicznych" ciągnąc jednocześnie (a w sumie przede wszystkim !!) Reeftechled - co nie ukrywam jest dla mnie ważniejsze. Ostatnio bardzo, ale to bardzo "ruszyło" się po drugiej stronie oceanu - to z jednej strony dobrze dla mnie, bo z tego zyję, z drugiej strony katastrofa jeśli chodzi o działalność aqualed.pl. I tu jest przyczyna całego zamieszania - nie starcza czasu na hobby. Niczego zatem nie mogę obiecać jeśli chodzi o wznowienie działalności DIY w najbliższym czasie. Niestety nie zanosi się też abym mógł jak do tej pory być stałym bywalcem forum, więc pozdrawiam wszystkich serdecznie i do miłego zobaczenia mam nadzieje wkrótce. Jednocześnie chciałbym podziękować za telefony od kilku osób które szczerze zaniepokojone dzwoniły z pytaniami o zdrowie bo tak "nagle zniknąłem". Dzięki za pamięć i dobre słowo. BTW - odblokowałem stronę sklepu żeby umożliwić pobieranie dokumentacji i innych plików. Po prostu nie pomyślałem że można w ten sposób zrobić (zablokować zamówienia) i wyłączyłem witrynę - przepraszam za niedogodności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcmonk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2012 czyli update softu się nie możemy spodziewać zbyt szybko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2012 A nie mówiłem Lechu szykuj kawke , muszę wpaść w odwiedziny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2012 (edytowane) ale mówiłeś że co? Że polski klient sierota poczeka i można się na niego wypiąć bo za wielką wodą teraz trzepie się $? Jak rynek się nasyci, zleceń nie będzie i wtedy powrót na stare śmieci bo my i tak kupimy? Sorry ale jestem tym tematem dość podirytowany... No ale nic to, trzeba sobie samemu zrobić. Mam prośbę może mi ktoś podesłać fotkę modułu zasilania Sterownik AQL-DRV100 z jednej i z drugiej strony? Nie chce mi się eksperymentować więc zrobie PCB i zamówię kopie. Ledy z Maritexu i czas podłubać. Edytowane 19 Luty 2012 przez smithpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach