Artek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Luty 2012 kupiłem reefmaxa do sypialni ale nie da sie spać...-odpieniacz-robiłem dodatkowy tłumik itd.-bez sensu i tak bąble lecą jak grochyi huk!!!.Pomka jako pompka chodzi tam cicho wmiare.Może ktos cos wymyslił ? wymiary dziury po wywaleniu tego kubła to 80x150mm głębokosc koło 450mm,myslałem o weipro sa-2005 ale to jakas lipa chyba jest i tez pewnie będzie się tłuc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Luty 2012 stuki masz od dołu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2012 to jest normalny halas z pobierania powietrza przez zwęzke-bulgotanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Luty 2012 to jest normalny halas z pobierania powietrza przez zwęzke-bulgotanie potrzebuje poprostu odpieniacz cichy i wydajny ktory zmiesci sie w dziure 8cm na 15cm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mareko1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Czerwiec 2012 Witam, Wymyśliłeś może coś w tej kwestii, bo mam ten sam problem. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Czerwiec 2012 hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm przeciez to cichutki odpieniacz, cichszy od popularnego tunze 9002 skoro lecą "grochy" trzeba wpierw skręcić powietrze by bąbelki małe leciały pracę odpieniacza uzalezniona jest od poziomu wody w pierwszej komorze. Dlatego warto zakupić auto dolewke. Co do posiadania morskiego baniaka w sypialni, przy wrażliwym słuchu... nic tylko przenieść baniak, gdzie indziej Można go w całości przenieść spuszczając 30 % wody przy użyciu 2 osob. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach