tolo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2012 Lampa ukończona brak jeszcze paru ledów niebawem dojadą efekt mnie zadowala było trochę kombinacji ale się udało profile aluminuim i stal nierdzewna śruby także z nierdzewki więc powinna posłużyć pare lat. Przy okazji zabawy postanowiłem zbudować odpieniacz jest to narazie prowizorka ale mam nadzieję że zda egzamin,problemy na dzień dzisiejszy problem z wirnikiem bo czekam na wirnik igiełkowy pompa polskiej produkcji ale ma potencjał czuje że da radę po zmianie wirnika Niestety trochę materiału będzie trzeba do testów poświęcić.Docelowo jak to w projekcie białe pierscienie zastąpi czerwona plexi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2012 (edytowane) No ekstra! Widzę że zaraziłeś się na dobre ręcznymi robótkami . Polecam jeszcze do tego zestawu dopalić jeszcze jedną świetlówką Ati purple plus , lub Fili Purple. Jak będziesz chciał wypróbować kolorystykę to mam lekko wypalone, ale przecież chodzi o test jak podciągnie kolory czerwone. W razie czego mogę podrzucić do Porąbki jak będziesz przejazdem. Jakiej średnicy i grubości masz rury zewnętrzne tego odpieniacza? Edytowane 6 Luty 2012 przez Nikel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2012 No tylko się kłaniać koledze sprawa załatwina kompleksowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2012 Dzięki wielkie za dobre słowo. Chętnie wezmę zużytą fiji purple. rura do odpieńka 120mm scianka 5mm bo to tylko próba. Następną lampę robie 200W plus 2x39W do mojego nowego akwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach