smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2012 Seb, jedna dla mnie ? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2012 (edytowane) Dogadamy się jak zwykle ... Taki potworek: Tylko te gówniane przewody już zmieniłem na czarne bo zielone lipnie wyglądają Edytowane 5 Luty 2012 przez Sebastian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jjablonski 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2012 Jakiś znajomy Możesz zrobic zdjęcie z drugiej strony i tak było widać z boku pokrywę? Chyba trzeba skrócić rury (zasysającą i podającą) tak by jak najmniej wystawały ponad pokrywę. Tak jak jest teraz to chyba będzie ciężko go zalać i uruchomić pompę. Będzie za dużo powietrza w rurach by pompa ruszyła. Ale mogę się mylić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2012 he he .. znajomy znajomego Z zalaniem w porządku .. wszystko śmiga jak należy, Muszą być takie wysokie bo ciężko się ze śrubą zmieścić bo jakieś potwory dałem :laugh: Uruchamiając go zalałem w całości i odciekiem zaciągnąłem resztę powietrza i śmiga jak ta lala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jjablonski 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2012 Wisicie mi (razem ze smithpl) połowę pompy AB1000 Po rozebraniu mojego PF501 do sesji zdjęciowej poleciała mi pompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2012 buahaha .. teraz zmień na PH1200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Marzec 2012 Ostatnio jestem dość zalatany ale udało się wygospodarować popołudnie aby złożyć druga zabawkę. Oto moja wersja Deltec'owego reaktora wapnia. Fotka jeszcze sprzed dodania wyprowadzeń na rurki i nie ma miernika bąbelków, ale to już detale :-) Aktualna wersja ma komplet :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Marzec 2012 No ja mówiłem że ty zdolna bestia jesteś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Marzec 2012 Gdyby jeszcze nie brak czasu :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Marzec 2012 Zwolnij trochę .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach