lukaszra 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2012 powiedzcie mi prosze na dno mojego akwa 80 x 35 wsypac jeden worek 9 kilo czy moze 2 ,,, nie wiem wlasnie nie moge sie doczytac czy im wiecej piasku tym lepiej ?? w sensie filtracji i parametrow ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2012 Jeden starczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2012 to zależy co chcesz trzymać jak chcesz węże ogrodowe to może być za mało:) na inne zwierzaki wystarczy;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2012 Zależy przede wszystkim od tego czy zamierzasz mieć warstwę dekoracyjną , czy stworzyć dsb. Jeśli dsb to warstwę około 10cm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2012 Zależy przede wszystkim od tego czy zamierzasz mieć warstwę dekoracyjną , czy stworzyć dsb. Jeśli dsb to warstwę około 10cm. z tym dsb to chyba poczekam i zostane przy jednym worku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Styczeń 2012 Tak jak pisał walker kwestja decyzji z dsb abo nie. ja osobiście unikam tych tematów ale wolny wybór i wcale nie znaczy że mam rację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach