chimba 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2012 Panowie nie wiecie a czy te nowe pompy SP4 zastapia te SP3 czy beda takie i takie dostepne?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 2012 Raczej nie wyprą SP3 z rynku tylko uzupełnią linię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acezary 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Luty 2012 Jak tam parametry? Widać poprawę? Jakie wrażenia po pracy odpieniacza? Sam przymierzam się do tego odpieńka. Baniak będzie 300l - miękie+LPSy - NO SPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Luty 2012 (edytowane) Z zakupu jestem cały czas zadowolony. Ciągle idzie syf do kubka - pięknie bije pianę. Tutaj przykład co u mnie wyciągną z wody: Szczerze mówiąc NO3 w miejscu, PO4 w dół z pomocą Phosguard'a. Zwiększyłem karmienie z 3 do 4 kostek. I LPSy dostają żarcie dwa razy w tygodniu (wcześniej raz). Poza tym okazuje się, że moja początkowa ekscytacja dużą ilością skały działa na moją niekorzyść. Jest jej po prostu za dużo w zbiorniku przez co mam schrzanioną cyrkulację. Detrytus mi zalega miejscami więc o super poprawie narazie nie mam co marzyć. Czeka mnie gruntowna przebudowa tego bajzlu. Edytowane 6 Luty 2012 przez Maciek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach