Skocz do zawartości
sledzik

kto z forum klei akwaria_

Rekomendowane odpowiedzi

jak wtemacie.poszukuje osoby ktora sklei moje wymazone akwarium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A po co kombinować jak w Bogucinie k. Poznania masz Aquamedic - jakość klejenia ich zbiorników jest rewelacyjna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko cena . Jakie duże chcesz ? W Poznaniu ktoś kleił dla medica :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko cena . Jakie duże chcesz ? W Poznaniu ktoś kleił dla medica :whistling:

No nie są najtańsi ale o ile w zbiorniku łatwo jest zmienić pompę obiegową, cyrkulację czy nawet odpieniacz to wymiana szkła wiąże się z całkowitą reorganizacją baniaka.

Ja polecam to co jest sprawdzone na własnej skórze. Sam kupiłem baniak sklejony beznadziejnie przez kogoś innego i więcej tego błędu nie popełnię. Baniak wrócił do producenta a ja kupiłem drugi a Aquamedicu - jakość bez porównania. Cena - jakieś 10-20% drożej ale przy całym koszcie akwa morskiego to naprawdę jest jeden z tańszych elementów więc nie ma co na nim zbytnio oszczędzać.

Z ciekawości możesz rozwinąć myśl "W Poznaniu ktoś kleił dla medica"? Z tego co wiem to AM używa specjalnych ramion do nakładania silikonu więc wątpię żeby kupowali zbiorniki od jakiegoś podwykonawcy. Chyba, że chodzi o (ex)pracownika ale wtedy i tak nie ma dostępu do maszyn AM.

Edytowane przez rpp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rpp swgo czasu zamówiłem z niemiec akwarium z AM i wcale nie było tak ślicznie jak miało być, widziałem ładniejsze akwaria robione w polsce np. w Bydgoszczy, Ja jednak nie sugerował bym się firmą ale raczrj rozsądkiem. Chcesz ładne zawsze możesz zamówić u Waldka oczywiście to kwestja ceny ale towar masz pierwsza klasa. Moje następne będzie tam zamawiane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widziałem ładniejsze akwaria robione w polsce np. w Bydgoszczy,

Chcesz ładne zawsze możesz zamówić u Waldka oczywiście to kwestja ceny ale towar masz pierwsza klasa. Moje następne będzie tam zamawiane.

Mam zgoła odmienne zdanie nt. tego konkretnie zakładu (chyba, że mówisz o Thewald'zie to wtedy co innego - tylko, że on jest raczej z Warszawy a nie Bydgoszczy).

Niektórzy mieli okazję zobaczyć to "cudo" - jak bardzo chcesz to podeślę Ci zdjęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam z AM i szczerze... nikt nie dawał lepszej ceny z Opti na transparentnym... Super jakosc, termin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@slawomirdyl - masz coś nie tak z PW bo nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie zamawiam z AM.Okazało się,że cena jest bardzo dobra,taniej nawet niż w Erybce,Mycioki czy Skalarze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie zamawiam z AM.Okazało się,że cena jest bardzo dobra,taniej nawet niż w Erybce,Mycioki czy Skalarze.

A co kąbinujesz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak co 1000 w obiegu.Dziś stelaż przyszedł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na NR jest obszerna relacja,ale jeszcze bez foto.Na dniach postaram się tu to wszystko nadrobić i założę nowy temat.Na razie mam remont mieszkania od kilku tygodni,śpię na materacu,mam gruz w majtkach i już mam dość.Do końca tygodnia firma ma się wynieść.

http://nano-reef.pl/topic/40003-projekt-inmar/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi