sledzik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2012 jak wtemacie.poszukuje osoby ktora sklei moje wymazone akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2012 Tofik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sledzik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2012 a ktos z wlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adams_23_as 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2012 Tofik i organizuj sobie transport. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rpp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2012 A po co kombinować jak w Bogucinie k. Poznania masz Aquamedic - jakość klejenia ich zbiorników jest rewelacyjna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2012 Tylko cena . Jakie duże chcesz ? W Poznaniu ktoś kleił dla medica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rpp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2012 (edytowane) Tylko cena . Jakie duże chcesz ? W Poznaniu ktoś kleił dla medica No nie są najtańsi ale o ile w zbiorniku łatwo jest zmienić pompę obiegową, cyrkulację czy nawet odpieniacz to wymiana szkła wiąże się z całkowitą reorganizacją baniaka. Ja polecam to co jest sprawdzone na własnej skórze. Sam kupiłem baniak sklejony beznadziejnie przez kogoś innego i więcej tego błędu nie popełnię. Baniak wrócił do producenta a ja kupiłem drugi a Aquamedicu - jakość bez porównania. Cena - jakieś 10-20% drożej ale przy całym koszcie akwa morskiego to naprawdę jest jeden z tańszych elementów więc nie ma co na nim zbytnio oszczędzać. Z ciekawości możesz rozwinąć myśl "W Poznaniu ktoś kleił dla medica"? Z tego co wiem to AM używa specjalnych ramion do nakładania silikonu więc wątpię żeby kupowali zbiorniki od jakiegoś podwykonawcy. Chyba, że chodzi o (ex)pracownika ale wtedy i tak nie ma dostępu do maszyn AM. Edytowane 24 Styczeń 2012 przez rpp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2012 rpp swgo czasu zamówiłem z niemiec akwarium z AM i wcale nie było tak ślicznie jak miało być, widziałem ładniejsze akwaria robione w polsce np. w Bydgoszczy, Ja jednak nie sugerował bym się firmą ale raczrj rozsądkiem. Chcesz ładne zawsze możesz zamówić u Waldka oczywiście to kwestja ceny ale towar masz pierwsza klasa. Moje następne będzie tam zamawiane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rpp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2012 widziałem ładniejsze akwaria robione w polsce np. w Bydgoszczy, Chcesz ładne zawsze możesz zamówić u Waldka oczywiście to kwestja ceny ale towar masz pierwsza klasa. Moje następne będzie tam zamawiane. Mam zgoła odmienne zdanie nt. tego konkretnie zakładu (chyba, że mówisz o Thewald'zie to wtedy co innego - tylko, że on jest raczej z Warszawy a nie Bydgoszczy). Niektórzy mieli okazję zobaczyć to "cudo" - jak bardzo chcesz to podeślę Ci zdjęcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2012 OK nie upieram się, daj fotki na pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Styczeń 2012 Ja mam z AM i szczerze... nikt nie dawał lepszej ceny z Opti na transparentnym... Super jakosc, termin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rpp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2012 @slawomirdyl - masz coś nie tak z PW bo nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2012 Już powinno być ok znowu skrzynka była zapełniona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2012 Ja właśnie zamawiam z AM.Okazało się,że cena jest bardzo dobra,taniej nawet niż w Erybce,Mycioki czy Skalarze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2012 Ja właśnie zamawiam z AM.Okazało się,że cena jest bardzo dobra,taniej nawet niż w Erybce,Mycioki czy Skalarze. A co kąbinujesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2012 Jak co 1000 w obiegu.Dziś stelaż przyszedł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2012 Dawaj fotki "cichociemny" i dawaj nowy temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Styczeń 2012 Na NR jest obszerna relacja,ale jeszcze bez foto.Na dniach postaram się tu to wszystko nadrobić i założę nowy temat.Na razie mam remont mieszkania od kilku tygodni,śpię na materacu,mam gruz w majtkach i już mam dość.Do końca tygodnia firma ma się wynieść. http://nano-reef.pl/topic/40003-projekt-inmar/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach