smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2012 Mam takie pytanko. Od czasu kiedy zmigrowałem akwarium do aktualnego w/w koral w wyniku uszkodzeń mechanicznych "wegetuje". Zastanawiam się jak go wspomóc? Aktualnie nie pompuje się i ma stale otwartą jamę gębową. Trzyma kolor ale jest.... "lichy"... Jakieś sugestie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2012 Miałem podobny przypadek. Zastanawiałeś się aby zmienić mu miejsce zamieszkania ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2012 Juz w paru ladowal, na piasku nie klade bo go babka zasypuje Najlepiej czula sie kiedys w sumpie w refugium ale nie wiem w sumie czemu :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2012 Może typ oświetlenia pasował oraz mniejsza cyrkulacja ja bym zerknoł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2012 Kurcze, przestawie ja i podkarmie moze do sumpa wladowac gdzie nie ma swiatla i cyrkulacji ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2012 Kurcze, przestawie ja i podkarmie moze do sumpa wladowac gdzie nie ma swiatla i cyrkulacji ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2012 też u mnie słabo wyglądał do momentu az go nie postawiłem w miejscu gdzie cyrkulacja jest bardzo mała, wręcz jest przysłkonięty. Wtedy wygląda super i mocno się pompuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2012 No to musiałby trafić do komina, albo do zlewu :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2012 Zasłoń kamieniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2012 dokladnie, wystarczy, ze prad wody nie bedzie na nia bezposrednio dzialal, wiesz jakas naturalna "przeszkoda" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach