thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Lipiec 2008 Kupic pret z pvc i dac tokarzowi zero problemu nagwintuje i przetoczy to w moment prety gwintowane mam ale takie same jak dawalo ATI wiec bylo by tylko lepiej przez jakis czas az znowu nie napecznieje mozna jeszcze by bylo orginalna srube narzynka przejechac znowu starczy na jakis czas sruba nie bedzie peczniec wiecznie byc moze ze po tym przejechaniu narzynka juz wiecej nie bedzie takiej potrzeby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Lipiec 2008 Dzięki, może spróbuje przejechać gwint i zobaczę co to da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Lipiec 2008 Jak co mam prety z pvc wiec jak zajdzie taka potrzeba to wysle w tym temacie wlasnie sruba jest wykonana z preta http://aqua-reef.pl/next-2-t318.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Lipiec 2008 uhu ale zesmy zasmiecili temat Snocho nas powybija Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Lipiec 2008 uhu ale zesmy zasmiecili temat Snocho nas powybija Pod warunkiem, że znajdę chwilę wolnego zgłębiając tajniki zeovitu. Cholera i teraz nie wiem, robić, czy nie robić. Już wiem, że filterem do mojego baniaka może być mikroskopijny - na pół litra zeolitu, czyli koszt wykonania i utrzymania praktycznie żaden. Preparaty też przeżyję. Straszą mnie tylko te 'gwałtowne' reakcje korali, o których przewodnik cały czas wspomina. Muszę się z tym przespać, więc dobranoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach