MR_CUBE 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2012 jak się nazywa ten koral bo bardzo bym go chciał mieć ale nie wiem jakie wymagania. Dzięki za pomoc. pozdr MC_CUBE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2012 Proszę http://pl.reeflex.net/tiere/680_Caulastrea_furcata.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń 2012 To jak błazanek jak młotkiem nie walniesz to nie padnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaroglider 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2012 Potwierdzam słowa kolegi chociaż minimalnie poprawne parametry muszą byc, pozdrawiam Jarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń 2012 To jak błazanek jak młotkiem nie walniesz to nie padnie. A u mnie odwrotnie ! próbowałem kilka razy i ale odmiana "brązowa" sie trzyma, dlaczego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach