ogrodnik20 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń 2012 Mam pytanie jak czesto trzeba czyscic (oprozniac pojemnik) w odpieniaczu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń 2012 To zależy jak masz ustawiony ale średnio około 1 na tydzień no i kwestja pojemności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwaprojekt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń 2012 Kurcze, odpieniacz jak najczęściej, brud zbierający się na ściankach kubka ma negatywny wpływ na pracę odpieniacza. Pozdrawiam Akwarium-projekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń 2012 A czyszczenie odpieniacza nie ma negatywnych skutków jak wkładamy łapy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwaprojekt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń 2012 Ja, żeby wyczyścić odpieniacz nie wkładam łap do akwarium:) Pozdrawiam Akwarium-projekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń 2012 A czyli rozmawiamy o wylewce "syfu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Styczeń 2012 (edytowane) Kubek to tak raz w tygodniu, ale jak mnie coś najdzie to i kilka razy w tygodniu. Nie lubię tego syfu co na ściankach kubka się odkłada. To na pewno nic dobrego. Nieraz mam tak odpienioną wodę, że nie wywala piany do kubka, tylko tak mieli i odkłada syf na ściankach i tylko dlatego myję go czasami. A całe body to jak miałem BM 250 to uuuuu..może raz na rok, chyba przy okazji czyszczenia wirników pomp, w sumie bardzo rzadko. Edytowane 8 Styczeń 2012 przez Jarosław Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ogrodnik20 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Styczeń 2012 dzieki za wszystkie podpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach