Sushi 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Październik 2013 VitAmino zaczolem dozowac że wzgedu na splowienie kolorow przez talerzowki i jedna zielona akropore. szla zdecydowanie w brazy i tylko polipy byly fluo zielone po 4-5 tygodniach kolory zacżely wracac. innych plusow nie zauwazylem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Październik 2013 Ok. Dzięki za informacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amfiprion 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Październik 2013 A czy ktoś z was jeszcze używał jakiś mikstur własnego pomysłu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2013 Ja leje znów ta miksture co kiedyś i nie zamierzam już od niej odchodzić. Musze się znów wystrzelić w dawkę. Podaje jeszcze witamino M ale efekty sa dziwne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amfiprion 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2013 I jak efekty? Znasz już skład Piotrka preparatu? Co znaczy dziwne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FoxRacing 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2013 Skład znam ale dał coś innego bo wcześniej dawałem 6kropli na 75L teraz daje jedną i się nitkowate glony pojawiły na szybie :/ których kiedyś nie było. Skład: Fe, Mg, Ca, Zn, Cu ostatni składnik ponoć w bezpiecznych dawkach. A dziwne efekty M to są dla mnie nie pojęte jak podaje to przez miesiąc są super efekty a potem jakby nic. Odstawie i jak znów złącze, powtarza się sytuacjia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amfiprion 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2013 Mhm to ja za mikstorkę podziękuje. Jak już kiedyś napisałem po Grotehu niewidziałem efektów. A kto jeszcze się wypowie na temat preparatów które podaje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach