juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2011 (edytowane) chciałem kupic kilka soczewek do mojej lampy ledowej ,60stopni przeżroczystych,facet w MR electronik powiedział że nie ma przeżroczystych powyżej 10 stopni,tylko mleczne albo w paski Sławek wcześniej pisał że tylko takie o 60 stopniach wchodzą w gre!!! a gośc w firmie że nie istnieją więc zgłupiałem maritex tragedia pieciu kolesi którym ten sam wierszyk opowiedziałem o parametrach soczewek przełączało mnie do kolejnych kolegów ,wiec zakonczyłem rozmowe, jeszcze trochę to pudełko zapałek aby kupic bedzie trzeba sie zarejestrowac ,zalogowac i podać nr katalogowy O KYRJE ELEJSON ,następna firma RGB- lichting , tu już wogóle dramat nie ma telefonu żeby sie skontaktowac tylko cos w rodzaju zostaw wiadomość. i pytam JAK ŻYC PREMIERZE,JAK ŻYC!!! :laugh: takie rzeczy tylko w Polsce chyba może znacie jakieś normalne firmy z telefonem co potrafia wysłać kilka soczewek? Edytowane 28 Grudzień 2011 przez juwewaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2011 mi RGB ligchting bez problemu wysłało, nawet pomogli wybrac;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2011 mi RGB ligchting bez problemu wysłało, nawet pomogli wybrac;) no to musiałes telefon wyczarować hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2011 (edytowane) (48) 605603427 Na stronie głównej na samym dole po środku Edytowane 28 Grudzień 2011 przez Nikel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2011 (48) 605603427 Na stronie głównej na samym dole po środku Zresztą na każdej zakładce jest numer telefonu na samym dole w stopce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2011 Zresztą na każdej zakładce jest numer telefonu na samym dole w stopce. tak jasne :laugh: czytaj wyżej ,ze zrozumieniem i spróbuj zadzwonić eh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodla 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2011 (edytowane) Witam, ja ostatnio kupiłem ledy i soczewki na stronie RAPIDLED, zamówiłem w poniedziałek po południu a w czwartek o 9tej rano kurier pukał do drzwi, po prostu super szybka dostawa do UK, nie wiem jak do polski,ale myślę, że tak samo szybko. Koszty za przesyłkę 26$ plus w UK doliczyli mi10F VAT-u. Problem będzie chyba z soczewkami takimi jak piszesz, powyżej ale sprawdźmoże coś znajdziesz dla siebie. Zerknij tu wysyłka do polski za darmo http://www.ebay.co.uk/itm/20x-Led-Lens-60-Degree-1w-3w-Lamp-Black-Holder-/390330280521?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ae17f6a49 Edytowane 28 Grudzień 2011 przez jodla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2011 tak jasne :laugh: czytaj wyżej ,ze zrozumieniem i spróbuj zadzwonić eh Ja kupiłem w RGB i dzwoniłem i się dodzwoniłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2011 no nic, to trzeba bedzie po nowym roku jeszcze raz spróbować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2011 mam przeźroczyste 45 i 60 stopniu - wyjąłem z mojej lampy - uważam je za zbytek ) ale jak chcesz to za piwko oddam ) pzdr Arek i szczęśliwego Nowego Roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2012 cześć Arek czemu uważasz soczewki za zbytek? nie dają blików w wodzie? chodzi mi żeby stworzyły duze bliki w wodzie jak pod HQI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń 2012 same ledy dają już bliki soczewki zawsze coś tłumią światło dodatkowo się brudzą/kurzą a były u mnie pod plexą więc czyszczenie nie było za przyjemne a przedewszystkim dość czasochłonne. Ja je kleiłem na silicon(po wyjęciu z obudowy) co by się trzymały podkłau termalnego ledów (niestety nie dało się ich u mnie przykręcić po przylutowaniu więc były z nimi same kłopoty a bez nich mam wrażenie, że akwarium jest równomierniej oświetlone. Oczywiście to moje zdanie i inni mogą mieć pozytywne odczucia Jeżeli chcesz to Ci wyślę na próbę - sam ocenisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach