Skocz do zawartości
Wlazlom

Reef max

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie do szanownych kolegów o grubość szkła w reef maxie, oraz jaki czyścik kupić do 6 czy do 10mm grubości?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam pytanko jaka obsada do reefmaxa chodzi mi o ryby jakbym go zakupił ......dzieki

planuje solniczke cos w tym stylu 100 150l propozycie mile widziane jestem tu nowy jak nie ten dzial to soory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj

Widzę że w Dąbrowie Górniczej powstanie druga znana mi solniczka :).

Ja mam ReefMaxa z obsadą w w/w nie poszalejesz za bardzo. Ja mam 4 krewetki, 2 kraby, 4 ślimaki Turbo i 2 piaskowe.

Z rybek kurcze za słabo jeszcze znam orginalne nazy ale spróbuję.:

Ecsenius bicolor, Gobiodon okinawae, Pterosynchiropus picturatus Mandaryn, 2 x Amphiprion ocellaris i babka piaskowa ale nie znam nazwy.

Pozdrawiam Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj

Widzę że w Dąbrowie Górniczej powstanie druga znana mi solniczka :).

Ja mam ReefMaxa z obsadą w w/w nie poszalejesz za bardzo. Ja mam 4 krewetki, 2 kraby, 4 ślimaki Turbo i 2 piaskowe.

Z rybek kurcze za słabo jeszcze znam orginalne nazy ale spróbuję.:

Ecsenius bicolor, Gobiodon okinawae, Pterosynchiropus picturatus Mandaryn, 2 x Amphiprion ocellaris i babka piaskowa ale nie znam nazwy.

Pozdrawiam Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zrobie sobie jakis projekt swojego bedzie taniej tak mysle mam akwa 100x50x45 takie nietypowe troche i mam zamiar sump zrobic jak w reefmax niewiem czy to dobry pomysł ???robil ktos tak bo na sump niemam miejsca

cos porysuje to wrzuce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zrobie sobie jakis projekt swojego bedzie taniej tak mysle mam akwa 100x50x45 takie nietypowe troche i mam zamiar sump zrobic jak w reefmax niewiem czy to dobry pomysł ???robil ktos tak bo na sump niemam miejsca

cos porysuje to wrzuce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cos porysuje to wrzuce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem wiem tylko jeszcze niewiem jaka pompe zastosowac i jaki odpieniek ????? jakies propozycje ??? akwa ok 160l + sump ok 40l jak na projekcie ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi