akwaprojekt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Grudzień 2011 (edytowane) Witam!!! Chciałbym pokazać akwarium, które jest na starcie swojego istnienia. Akwarium zalane na początku listopada, natomiast tylny panel i sump pracowały od września. Sump o pojemności 350 litrów a w nim: odpieniacz białek Hydor performer 3300 (3 pompy pieniące) zasilany na spływie, pompa główna OR 3500, no i pelletki. Część sumpa przeznaczona na refugium zasiedlona przez bardzo dużą ilość makro glonów i H. kuda. W zbiorniku 160 kg skały. Oświetlenie - jeszcze nie wiem. Edytowane 7 Grudzień 2011 przez akwaprojekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Grudzień 2011 a to reklama firmy czy pokazujesz akwarium? pytam bo reklama zajmuje 2/3 zdjęcia... ale pomijając to, pokażesz sumpa? bo ciekaw jestem jak to rozwiązane jest "od kuchni"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwaprojekt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Grudzień 2011 hehe:) nie jak pstryknę lepsze foty, wstawię zbliżenia. Przyznam rację mogłem przyciąć. Oczywiście, jak tylko ogarnę wszystkie kable to wstawię fotki "kuchni" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Grudzień 2011 nic nie ogarniaj, z kablami dawaj! Sterylne projekty są nudne;) A jaki wymiar tego akwarium? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwaprojekt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Grudzień 2011 sterylny to on nie jest, w to mi musisz uwierzyć. Wymiary akwa 190/80/60, do tego dochodzi panel na całej długości o szerokości 15 centów (tam robię kolejne glonowisko) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Grudzień 2011 Czy to projekt Sławka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwaprojekt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Grudzień 2011 Skąd taki pomysł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Grudzień 2011 To jest więcej akwarystów w Pszczółkach ? To żart oczywiście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwaprojekt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Grudzień 2011 jest nas więcej, wierz mi Sławek, o ile mamy na myśli tego samego jest naszym klientem To konkretne akwarium znajduje się w siedzibie firmy Akwarium-Projekt i jest przez nas zaprojektowane i wykonane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2011 160kg skały? ja mam w podobnej pojemności 35kg i nie wygląda na więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwaprojekt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2011 Silver z tego co widzę to masz zbiornik 360 litrów, a ten ma 1000 i nie wiem czy myślisz, że oszukuje bo naprawdę nie wiem o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Grudzień 2011 (edytowane) Uuu przepraszam, tak to jest jak się jednym okiem czyta, a drugim pracuje. Sump masz 350l i o tym pisałem nie bardzo wiedziałem co to za skała, że tyle waży;) Edytowane 9 Grudzień 2011 przez silver200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach