HELLBOY80 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2011 Witam, Czy ktoś może mi pomóc w sprawie adresu email do Pana Zbigniewa Olszowego? Byłem na str.internetowej Pana Zbigniewa ale nie znalazłem tam żadnego kontaktu.Jeśli ktoś wie jaki to adres e-mail to proszę mi go podesłać. Z góry dziękuję, HELLBOY80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Grudzień 2011 A kto to Zbigniew Olszowy? Poza tym po to na forum mamy nicki, żeby sobie nazwiskami nie rzucać Pozdrawiam seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HELLBOY80 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Grudzień 2011 (edytowane) A kto to Zbigniew Olszowy? Poza tym po to na forum mamy nicki, żeby sobie nazwiskami nie rzucać Pozdrawiam seb Cześć seb, To jest Pan który zajmuje się akwarystyka morską.Zobacz sobie na youtube.Poza tym skąd mam wiedzieć jaki nick ma Pan Zbigniew i czy jest zalogowany na tym forum.. Pozdro, HELLBOY80 Edytowane 4 Grudzień 2011 przez HELLBOY80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spirou 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Grudzień 2011 hehehehehe :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Grudzień 2011 Jeśli to ten z filmiku jak tanio założyć to znam gościa Pozdrawiam seb ps. ale nicku nie podam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HELLBOY80 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Grudzień 2011 (edytowane) Jeśli to ten z filmiku jak tanio założyć to znam gościa Pozdrawiam seb ps. ale nicku nie podam Spoko,dzieki,poradze sobie i bez wiadomości od Ciebie. Nie chodzi mi jak tanio założyć bo tani to jest 5zł a za 5 zeta się nie da.Chcę się poradzić w sprawie zakładania ak.morskiego. Pozdro,seb. Edytowane 4 Grudzień 2011 przez HELLBOY80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Grudzień 2011 My też sie znamy na akwarium morskim,pytaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HELLBOY80 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Grudzień 2011 (edytowane) Temat do zamknięcia Dziękuję. Edytowane 18 Grudzień 2011 przez HELLBOY80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach