tomgda 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 Witam mam prośbę o informacje jak sprawują się odpieńki AM Torboflotor 1000 i 3000 Blue mam zbiornik 450L w obiegu i zastanawiam się nad tym czy i który wybrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 Wybrac ten- http://nano-reef.pl/topic/27550-mini-bubble-king-200-wersja-diy/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomgda 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2011 zapomniałem dopisać że musze mieć o szerokości max 14cm bo muszę go zmieścić w filtrze przelewowym albo zewnętrzny więc ten co podałeś odpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2011 to akwarium jest bez sumpa? Ja miałem turboflotora 1000 parę lat temu. Ładnie napowietrza wodę, ale odpienianie ma słabe. Wg. mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomgda 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2011 Ale nie miałeś tego nowego Blue? tylko stary pojedynczy kubek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Grudzień 2011 nowego niestety nie miałem, więc nie pomogę. Ale poszukałbym alternatywy dla sprzętów Aqua medic'a... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2011 (edytowane) Miałem AM Turboflotor 1000 blue przez rok w 250l zawieszony na zewnątrz i dawał radę po przeniesieniu się na 400l już nie. Uważam ,że w 450l nie pociągnie. Pozdro. Edytowane 2 Grudzień 2011 przez Jaro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomgda 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2011 ok dzięki Jaro w takim razie zostaje na placu boju T3000 może ktoś używa? i poradzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Grudzień 2011 W siedzibie AM w Warszawie ciagneli na nim baniak 600l i wygladalo ze se radzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach