juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Grudzień 2011 (edytowane) powiedz jakim cudem masz takie bliki wielkie przy ledach???? a na ścianie szok bardzo widoczne,przy średnim zmarszeniu pompami powierzchni wody bardzo mnie to ciekawi Edytowane 10 Grudzień 2011 przez juwewaldi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2012 Jarek obiecałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2012 Waldi jestem. Cyjano odeszło chyba powodem była zmiana światła więc wystawiam pare nowych fotek. Nowe światełko już ponad 5 miesięcy i chyba będzie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2012 I jeszcze dwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2012 czad PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2012 Jarek jest przepięknie,masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Echindorus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2012 Piękne akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2012 Jarku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2012 Też mi się podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Luty 2012 (edytowane) Dzięki Panowie. Zobaczcie jeszcze jakie przyrosty. Przypomnę,że światło to dwie lampy po 77W w led cree . Pierwsze zdjęcie z 28.11.11 drugie wczorajsze. To były dwie szczepki dzisiaj jedna całość nie do rozłączenia. Może nowy temat Edytowane 20 Luty 2012 przez Jaro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Luty 2012 jeszcze nigdzie nie widziałem akwarium żeby koralowce tak jak u ciebie rosły szybko po 4 latach w większości są to klapy po około 2 latach z byle powodu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach