slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2011 Nie żeby coś tam marudzić............... wspomnisz moje słowa za rok i tak zobaczysz że bedziesz wiercił "dziurkę" i coś innego klecił. ps. moja rada przemyśl temat, czasami lepiej później wystartować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2011 Byłeś u mojego szklarza ? w Bielawie . ? Ceny ma lepsze niż sklepowe typówki. Akwaria klei od czasów jak trzymałem w szkole podstawowej gupiki ps. Sławek dobrze radzi , odpieniacz obsłuży spore akwarium :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotangch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2011 Miałeś mi namiary podesłać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2011 To przez Maćka zaprasza na imprezy i człowiek tak się resetuje :-)) zaraz na pw puszcze Ci namiary. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2011 (edytowane) Snake...trzeba było wypić 0,5L mniej na głowę Ps. Grzechu sorry za OT Edytowane 24 Listopad 2011 przez enigma17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotangch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Listopad 2011 OT mile widziany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach