Wlodek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2011 Mam pytanie: Gdzie można kupić moduły wykonane na bazie diod Cree 6xLED; cool white i royal blue. W maritex-ie - brak Dzięki za informacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2011 Kliknij do mnie na PW jeśli chcesz, coś poradzimy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcadio17 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2011 Tylko nie mów, że to ty wszystko wykupiłeś i teraz będziesz miał wyłączność. ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2011 hehehe - czy wszystko to nie mam pojęcia a co do wyłączności to w opracowaniu mam własny moduł i lada dzień powinienem mieć już "na stanie" więc wiecie Panowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcadio17 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2011 Czyli spokojnie czekam, w sumie nigdzie mi się nie śpieszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach