Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2011 Moczarka dla żółtka? Czy to dobry pomysł? Temat poprawiono. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2011 A moczarka występuje w słonej wodzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2011 Sałata też nie rośnie w słonej wodzie, a ludzie dają. Ja bym nie dawał moczarki, jeszcze jakieś choróbsko sie z nią przypęta, jest tyle różnych pokarmów ... po co komplikować sobie życie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2011 racja. sałata zasiana w kuwecie zobaczymy kiedy wyjdzie. moczarka występuje w sąsiednim pokoju ale rzeczywiscie jeśli ma się pomieszać drobnoustroje z dwóch innym biotopów to nie ryzykuje. mam tez od groma trzykrotki rośliny doniczkowej którą kiedyś karmiłem mojego legwana zielonego... do czasu aż uzyskam czystą sałate nie chce się opierać na mrożonych kostkach szpinaku dla niej i tyle:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2011 Z tymi sałatami, nawet specjalnie uprawianymi dla ryb, byłbym bardzo ostrożny. Raz może dwa razy w tygodniu nie za szkodzi, ale nie częściej, później pojawiają się jakieś dziwne wzdęte brzuchy i niestrawności. Artemia mrożona, kryl, krewetka szklista, mięso ryb, kalmarów, krewetek do tego suche pokarmy, algi do sushi, spirulina forte, granulat do paletek i witaminy sery, to taki zestaw który ja od dawna serwuje moim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2011 algi do sushi... czyli odwiedzić tesco? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2011 Wierzcie lub nie ale czytalem wypowiedzi dosc powaznych ludzi, ktorzy to zauwazyli, ze przysmakiem pokolcy sa owoce. Zwlaszcza banany i kiwi nie wnikam jak to ustalili niektorzy karmia duze ryby bezposrednio z paczki mussli dziwne rzeczy miejsce maja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2011 (edytowane) algi do sushi... czyli odwiedzić tesco? Może być tesco. Chodi ja też o tym słyszałem, moja córka na przykład, mogłaby się odżywiać wyłącznie czekoladą cukierkami i ciastkami, tylko czy to jest dobry pomysł? Ryby będą jały to do czego je przyzwyczaimy, moje nawet alg kiedyś nie chciały jeść, a teraz to rarytas. Edytowane 16 Listopad 2011 przez Piotr34 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach