pawoj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2011 Witam wszystkich użytkowników tego forum na którym jestem nowy. Obecnie mam rafkę 48 l, ale już skompletowałem część sprzętu do 350 l , wymiary 100x70x50h. Miałem zamiar wykonać samodzielnie lampę led do tego zbiornika i pomimo , że ogarnąłem większość zagadnień związanych z diodami, zasilaczem, driverami to nie mam pojęcia jak zrobić ściemnianie i rozjaśnianie beż użycia komputera typu Profilux czy tym podobnego ( nie chce kupować komputera ). Wiedząc, że jest na forum kilka łepskich osób pomyślałem , że lepiej byłoby poprosić, zapaleńców w tej dziedzinie, którzy potrafią wystrugać niezłą lampkę o wykonanie takiej lampy o co niniejszym się zwracam i proszę o propozycje an prv. Paweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2011 Cześć Ci to poskładać lub zrobię pod wymiar. Niestety PRIV mi nie działa na tym forum nie działa. Napisz babel23@autograf.pl lub telefon 694433275 - niestety na śląsk masz daleko w dziale Targowisko wystawiłem lampkę którą ostatnio robiłem na ledach Chińskich - oczywiście możesz zrobić na Cree - wszystko kwestia ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2011 A czemu nie działa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2011 Sławek też chciałbym wiedzieć - na pewno coś przekombinowałem w ustawieniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2011 Napisz do moderatora niech się pogłowi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2011 Fisher1 sprawdź proszę maila którego podałes wyżej. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2011 Sławek już pisałem Grzeniu odpowiedziałem Ci na maila:) pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach