Skocz do zawartości
pawoj

zlece zrobienie lampy LED

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich użytkowników tego forum na którym jestem nowy. Obecnie mam rafkę 48 l, ale już skompletowałem część sprzętu do 350 l , wymiary 100x70x50h. Miałem zamiar wykonać samodzielnie lampę led do tego zbiornika i pomimo , że ogarnąłem większość zagadnień związanych z diodami, zasilaczem, driverami to nie mam pojęcia jak zrobić ściemnianie i rozjaśnianie beż użycia komputera typu Profilux czy tym podobnego ( nie chce kupować komputera ). Wiedząc, że jest na forum kilka łepskich osób pomyślałem , że lepiej byłoby poprosić, zapaleńców w tej dziedzinie, którzy potrafią wystrugać niezłą lampkę o wykonanie takiej lampy o co niniejszym się zwracam i proszę o propozycje an prv.

Paweł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

Ci to poskładać lub zrobię pod wymiar. Niestety PRIV mi nie działa na tym forum nie działa.

Napisz babel23@autograf.pl lub telefon 694433275 - niestety na śląsk masz daleko :confused:

w dziale Targowisko wystawiłem lampkę którą ostatnio robiłem na ledach Chińskich - oczywiście możesz zrobić na Cree - wszystko kwestia ceny :yes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sławek też chciałbym wiedzieć - na pewno coś przekombinowałem w ustawieniachverymad.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi