Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 Szkoda mi tych ryb, strasznie ciasno tam mają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 tak tu się zgodzę... za to kraby mają raj i tyko kraby tam powinny być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 trzeba mieć nierówno pod kopułą, żeby wogóle coś takiego zrobić..... jak ta Zebrasoma Veliferum rozciągnie płetwy to dolna szoruje o dno a górna wystaje nad wodę..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerad 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 Witam. To mój pierwszy post na Aqua Reef. Nie mogłem się powstrzymać. http://www.nano-reef.com/forums/index.php?showtopic=211082 Proponuje przeczytać. To nie jest jego pierwszy zbiornik. Moim zdaniem świetny projekt i wykonanie. A jeżeli chodzi o ryby? widziałem mniejsze litraże i większe ryby w nich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciołek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 trzeba mieć nierówno pod kopułą, żeby wogóle coś takiego zrobić..... jak ta Zebrasoma Veliferum rozciągnie płetwy to dolna szoruje o dno a górna wystaje nad wodę..... Nie bierzesz pod uwagę, że zbiornik jest płaski i ryby mają więcej powierzchni do pływania niż w tradycyjnym zbiorniku. Żeby wszystkie ryby (łącznie ze sklepowymi) miały takie warunki jak w tym baniaku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2011 Kostecki w Łodzi cos bardzo podobnego forma i proporcjami wystawił w tym roku. Ciasno nie było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathe 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2011 Piękna sprawa, daje wrażenie posiadania całego życia w akwarium dosłownie na wyciągnięcie ręki. Układ skały - wulkan - nie za piękny ale sam zamysł akwarium genialny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach