Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 jeżeli mówisz o mnie to zapraszam - będzie po polsku - obiecuje. A z Bytomia do Tarnowskich Gór gdzie mieszka Maciek (KIFLU) już kawałeczek - na pewno się ucieszy - coś wspominał o waszym biesiadowaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 A Wy tak po lucku nie potraficie gadać ? Chodzi mi o Leszka jakaś gwara Sląska my z nad morza jesteśmy zieloni a tak swoją drogą "Fisher" to ja Was kiedyś odwiedzę już możecie się bać nie wspomnę o żonach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 Po ślunsku - any dzie tam... jo żym jes durch Pyra poznańsko nie Hanys, a te "ichnie" śwargolynie dziebko podane noszymu tutej, to sie letko doradzimy ... szak nie Fiszer ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 ja ja durch to może być fal Sławek żony się nie wymydlom - dyć ino my tyż nie som tukej śwynci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 Ach ta dzisiejsza młodzież .............. a piwo i tak postawicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Listopad 2011 Leszku miałeś rację 0,5 raza a ja 1,5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach