slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2011 Czy ktoś z kolegów robi w plexi ? Szukam osoby do wycinania i gięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2011 a co takiego byś chciał ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2011 Szukam osoby która by mi obódowę do lampy zrobiła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2011 pisz na pw co potrzebujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2011 Sławek ja zamawiam zawsze w pyroplexie w Bytomiu - ja nie załatwisz nic u siebie wal do nich może się dogadasz na telefon. Mają plexe od 2 mm w kolorach, gną i tną laserem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2011 phi ja też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2011 Mariusz - jak ty też jak oni w Bytomiu _Gniesz laserem_ no to jesteś mistrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2011 W pewnym filmie, w ktorym goscie w sukienkach biegali ze swietlowkami w rece, mowili ze to miecze swietlne i gieli nimi nawet stal takze kto wie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2011 Tylko nie w sukienkach To jest pikuś - mnie zawsze zastanawiało jak oni zrobili że ten laser im sie kończy po przebyciu metra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2011 wymskło mi się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Listopad 2011 odnośnie mieczy to da się na określoną długość otrzymać świetlny promień tnący. co prawda jest to bardziej plazma ale jest to realne. polecam kanał discovery "fantastyka w laboratorium" michio kaku fajnie wsyzstko pokazuje na experymentach. przepraszam za wtrącenie ale nie mogłem się powstrzymać bo też nie wierzyłem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 ja ja ja Nadprądowy mosz racja - na Ciebie zawsze można liczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 Nie gorszyj sie, ni ma co robić larma, godej wiela i kedy tych klamotow ci trza ? mam dostęp do "małego" lasera max format płyty przyjme 48cmx48cm Plotter frezujący - 1500x1000mm i pozostałe usługi związane z wyginaniem, klejeniem itd płyt mogę wykonać ale musiałbym dostać jakiś rysunek do oceny kosztów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 Leszek nie gorsza sie i nie robia larma. ale to chcioł Sławek - jo mom dostęp do takiego ustrojstwa (giyncie lasyrem to może w przyszłości, ciyncie i frezowanie - ok.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 Ja, richtig - Sławek chcioł - terozki Ty mosz racja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 Ok. już nie robia wiyncyj bajzlu w tymocie Sławka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 No to se chłopaki pogadali hahahahahah Już wszystko wiem. No i nie mam innego wyjścia jak dzwonić do Leszka jak nic nie wystrugam na miejscu. A tak swoją drogą przed śmiercią muszę odwiedzić z piwem kolegę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Listopad 2011 Ja, nie robiymy bajzlu bo nom temat na hasiok wyćpnom i Fertig. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach