Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Czerwiec 2008 ... Bubble king Prosto z fabryki jaszcze klej sie do konca nie ulotnil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Czerwiec 2008 Piękny sprzęt, gratulacje :-), marzenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Czerwiec 2008 Nawet pokrywka kubka z wytoczonym logo . Widać ,że nowy , bo do tej pory Royal nie tłoczył napisów na obudowie. Będziesz zadowolony 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cika 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Czerwiec 2008 Piękny. A co to jest takiego na środku tego sitka w środku? Nakrętka jakaś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Czerwiec 2008 Nowe odpieniacze sa rozbieralne w celu latwiejszego ich czyszczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Czerwiec 2008 Tak , to tytanowa śruba do rozbierania w celu czyszczenia. Pozostałe śruby sa w podstawie , poto aby rozebrac odpieniek na czynniki pierwsze. Szkoda ,że te mocujace podstawe nie sa tez tytanowe , bo plastik pewnie kiedys sie wyrobi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszKur 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2008 Andrzeju jak się śrubki wyrobia , daj znać to podeślę nowe. Ostatnio troszkę zapasowych gratów z royala przywiozłem. pozdrawiam łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Czerwiec 2008 Zanim sie pobrudzi to rok minie , ale dobrze wiedzieć ,że masz śrubki w zapasie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Czerwiec 2008 jaki rok , po miesiacu dozowania produktow zeo zzolknie jak ser , moj odpieniek (DIY) ledwo doczyscilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Sierpień 2008 Witam, Właśnie dołączyłem do klubu Bubble King. Mój obiekt marzeń zakupiłem u łukasza w stolicy. łuszkasz opowiedział mi co i jak regulować ale byłem tak "zakręcony", że zapomniałem. Bardzo proszę o skrócony opis jak ustawić mojego Kinga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Październik 2008 Tu jest instrukcja obslugi eng http://www.royal-exclusiv.de/forum/wbboard/attachments/00000000003/BubbleKing_intern_english.pdf ger http://www.royal-exclusiv.de/forum/wbboard/attachments/00000000003/BubbleKing_intern%20deutsch.pdf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2008 Hej, też jestem nareszcie w klubie BK pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian28 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2008 Jarosław a to jest ten pod ten nowy projekt jak tak to się pochwal tym potworem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2008 Tak, to jest pod nowy projekt, nie mam go w domu narazie, ale potem porobię zdjęcia dokładniejsze i wrzucę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Listopad 2008 @ Mariusz Wielkie dzieki za instrukcje. . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad 2008 Ach, te dzieci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek911PL 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2008 Ja bym sie bał posadzić dziecko na tak drogim sprzęcie :sad: Fajna maszynka. Też rozważam właśnie albo Bubble Kinga albo Bubble Mastera. Zobaczymy na co budżet pozwoli :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach