Yarcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2011 (edytowane) ok. poszło na babel23@autograf.pl Edytowane 10 Listopad 2011 przez Yarcio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2011 Jakby nie doszło to mój e-mail: Yarcio@interia.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Listopad 2011 nie dostałeś wczoraj maila - wysłałem jeszcze raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoti79 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2011 a z czego zrobiłeś to sitko w środku odpieniacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Listopad 2011 samo sitko pienione pcv wiercone na szybko ale po wyjęciu nawet samo kolanko bez stożka ustawione ku górze daje radę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoti79 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2011 (edytowane) a jakim klejem kleiłeś odpieniacz i czym wierciłeś otwory? Edytowane 15 Listopad 2011 przez skoti79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fischer1 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2011 klejony acrifixem do większych otworów - powyżej 12 mm - mam frezy a doszlifowuję jak trzeba dremelkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach