inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2011 Coś z mojej wycieczki https://picasaweb.google.com/104884548750733670779/RafaWSharmElSheikh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2011 Pięknie fotkiByło tak mało turystów, czy to tylko przypadek, że tak mało ludzi jest na zdjęciach z poza wody? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2011 czekał na właściwą porę... ludzie są do bani:P liczy się 100% natura. sam bym się tam wybrał. nie potrzebni mi ludzie wtedy no może poza moją kobietą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juwewaldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2011 pieknie Marek,najważniejsze ze są palmy jednak to dodaje uroku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi59 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2011 Patrząc na te fotki - myśle , do czego dążymy przy oświetlaniu akwarium ??? chyba nie do natury ! ps. a fotki super! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2011 (edytowane) Ludzi mało bo poza sezonem,są z przed tygodnia.Potem jednak zjechało się sporo ludzi jak by nowy turnus przyjechał.To są tylko fotki z podwodnych aparatów moich znajomych,których na miejscu poznałem a ja mam moim Nikonem zrobionych około 1000 sztuk.Jak powybieram co lepsze to też wstawię by ktoś mógł sobie pooglądać hotel i okolicę.Pojechałem właśnie do tego hotelu za radą kolegów z forum i dzięki im za to.To Faarana Club w Sherm z najpiękniejszą rafą w okolicy.Myśmy ją mieli codziennie a inni statkami musieli przypływać płacą jeszcze za to. Edytowane 5 Listopad 2011 przez inmar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2011 To chyba dobry czas na wakacje dla mnie, ponieważ strasznie nie lubię tłumów. ps. czekam na kolejne foty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nikel 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2011 Marek , a jak opinia o samym hotelu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2011 Skoro koledzy niejeden raz tam byli a może też tam jeszcze zawitam to masz odpowiedz.W tym hotelu nie można się nudzić z dyskotekami do rana łącznie.Jest to Włoski hotel więc rosjan tam było mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2011 @inmar, piękne zdjęcia. Aż się rozmarzyłem:) DZIĘKI! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Listopad 2011 mysleliscie kiedys by zalożyć akwarium oglądane od góry? to chyba bardziej naturalny wygląd rafy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Listopad 2011 Snocho ma taki zbiornik...pierwsza klasa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Listopad 2011 Tak popołudniu jak chodziłem na rafę jak był najmniejszy poziom wody to było z góry,z pomostu widać mnóstwo korali i ryb,ale raczej przy falach i blikach słońca było to wszystko widziane niewyraźnie.W zatoczkach gdzie woda była bardziej gładka już było lepiej,ale tak już korali nie było za to 60-dziesięcio centymetrowych sohali to z piętnaście,picasa i innych ryb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Listopad 2011 Inmar z jakiego biura kupowałeś te wakacje? PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Listopad 2011 Sun&Fun. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzeniu88 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Listopad 2011 jaki to był hotel? bo nie moge znaleźć. po jakiemu tam szprechają głównie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Listopad 2011 Faarana Club,hotel Włoski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marinero 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Listopad 2011 Witam.ja w tym hotelu już byłem trzy razy w pełni polecam,(patrząc ze schodów prowadzących na plażę) po lewej stronie bardzo ładna rafa i właśnie tam przypływają statki,ale za to po prawej stronie zaczyna się rezerwat i dopiero widać w pełni dziką rafę nie poniszczoną przez ludzi.Najlepiej odpłynąć jakieś 200-300metrów,wtedy już jest naprawdę pięknie,żółwie ,Napoleony ,przy dużym nawisie rafy,nawet rekiny,ale późnym po[południem,zaczynają podpływać,trzeba uważać na prądy wsteczne,potrafią być nocne,dobre płetwy,bardzo dobra maska,i tyle.Przy hotelu po lewej stronie 80-100 od brzegu potężna murena ,jeżeli ktoś ma ochotę podziwiać polujące skrzydlice to skoro świt,pod wodę coś pięknego jak 6-8szt pływa w grupie głównie Radiaty.pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach