Skocz do zawartości
inmar

Fotki z wakacji.

Rekomendowane odpowiedzi

Pięknie fotkigood2.gifByło tak mało turystów, czy to tylko przypadek, że tak mało ludzi jest na zdjęciach z poza wody?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekał na właściwą porę... ludzie są do bani:P liczy się 100% natura. sam bym się tam wybrał. nie potrzebni mi ludzie wtedy :P

no może poza moją kobietą:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na te fotki - myśle , do czego dążymy przy oświetlaniu akwarium ??? chyba nie do natury !

ps. a fotki super!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzi mało bo poza sezonem,są z przed tygodnia.Potem jednak zjechało się sporo ludzi jak by nowy turnus przyjechał.To są tylko fotki z podwodnych aparatów moich znajomych,których na miejscu poznałem a ja mam moim Nikonem zrobionych około 1000 sztuk.Jak powybieram co lepsze to też wstawię by ktoś mógł sobie pooglądać hotel i okolicę.Pojechałem właśnie do tego hotelu za radą kolegów z forum i dzięki im za to.To Faarana Club w Sherm z najpiękniejszą rafą w okolicy.Myśmy ją mieli codziennie a inni statkami musieli przypływać płacą jeszcze za to.

Edytowane przez inmar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba dobry czas na wakacje dla mnie, ponieważ strasznie nie lubię tłumów.

ps. czekam na kolejne fotyyes.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marek , a jak opinia o samym hotelu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro koledzy niejeden raz tam byli a może też tam jeszcze zawitam to masz odpowiedz.W tym hotelu nie można się nudzić z dyskotekami do rana łącznie.Jest to Włoski hotel więc rosjan tam było mało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mysleliscie kiedys by zalożyć akwarium oglądane od góry? to chyba bardziej naturalny wygląd rafy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak popołudniu jak chodziłem na rafę jak był najmniejszy poziom wody to było z góry,z pomostu widać mnóstwo korali i ryb,ale raczej przy falach i blikach słońca było to wszystko widziane niewyraźnie.W zatoczkach gdzie woda była bardziej gładka już było lepiej,ale tak już korali nie było za to 60-dziesięcio centymetrowych sohali to z piętnaście,picasa i innych ryb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaki to był hotel? bo nie moge znaleźć. po jakiemu tam szprechają głównie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.ja w tym hotelu już byłem trzy razy w pełni polecam,(patrząc ze schodów prowadzących na plażę) po lewej stronie bardzo ładna rafa i właśnie tam przypływają statki,ale za to po prawej stronie zaczyna się rezerwat i dopiero widać w pełni dziką rafę nie poniszczoną przez ludzi.Najlepiej odpłynąć jakieś 200-300metrów,wtedy już jest naprawdę pięknie,żółwie ,Napoleony ,przy dużym nawisie rafy,nawet rekiny,ale późnym po[południem,zaczynają podpływać,trzeba uważać na prądy wsteczne,potrafią być nocne,dobre płetwy,bardzo dobra maska,i tyle.Przy hotelu po lewej stronie 80-100 od brzegu potężna murena ,jeżeli ktoś ma ochotę podziwiać polujące skrzydlice to skoro świt,pod wodę coś pięknego jak 6-8szt pływa w grupie głównie Radiaty.pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi