Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Październik 2011 W obliczu licznych próśb (i gróźb ) zmuszeni jesteśmy kontynuować tradycję corocznego zlotu w Milówce. Podział ról jak zwykle... ja będę się troszczył żeby wszyscy wrócili do domu lekko zawiani a Leoni spróbuje znaleźć prelegenta, który wytrzyma w "lekko zanieczyszczonym % pomieszczeniu" Dla tych co wybierają się pierwszy raz link do nowej strony pensjonatu "Willa nad Rzeką" http://www.willanadrzeka.pl/kontakt/ Generalnie w samym pensjonacie (oprócz nowej umywalki ) zmieniło się sporo, szefowa zainwestowała trochę i odnowiła m.in. salę jadalną. Niestety odnowiła również cennik, który kształtuje się następująco: śniadanie - 10zł obiad - 15zł kolacja - 10zł + dodatkowy ciepły posiłek o godz. 22:00 - 15zł nocleg 25zł za dzieci zapłacicie 75% ceny (malutkie dzieci śpiące z rodzicami tylko 5zł\dzień w razie pytań o warunki lokalowe czy ew. przedużnie pobytu możecie kontaktować się bezpośrednio z szefową (nr. na stronie) W tym roku również uprościmy procedurę i będziemy kasować za wszystko z góry 1.jak już wspomniałem rezerwacja pokoju jest połączona z wpłatą (osoby z dziećmi mogą wpłacić początkowo 50% końcowej ceny) 2.Nr konta podam wkrótce i wtedy zaczniemy windykację Chętni z małymi dziećmi mogą dostać dane do przelewu wcześniej i mają pierwszeństwo przy rezerwacji. Proszę o kontakt na priv 3.Wpłata = rezerwacja, wpłata jest bezzwrotna, ale swoje miejsce można odsprzedać w razie czego 4.Żeby nie było zamieszania wszyscy bierzemy całodzienne wyżywienie + wieczorny gorący posiłek w piątek i sobotę. Nie są to duże pieniądze i myślę że każdego będzie stać 5.Skasujemy Was również (podobnie jak w zeszłym roku) 20zł/os/dzień a dzieciaki po 5zł/dzień za przekąski,napoje,kiełbaski,cytrynówkę, nagrody jak coś zostanie,etc Przykładowa kalkulacja wszystkich kosztów wyjazdu dla 1 osoby dorosłej w Willi nad Rzeką: (nocleg z Wyżywieniem 60pln + 15zł (dodatkowy posiłek)+ 20zł zrzuta) x 2dni = 190 zł Przykładowa kalkulacja wszystkich kosztów wyjazdu dla 2 dorosłych i 2 dzieci w Willi nad Rzeką: nocleg z wyżywieniem (2os x 60pln + 2 dzieci x 45pln + 2 x 15zł (dodatkowe posiłki)x + 50zł zrzuta) x 2dni = 580 zł P.S.Wkrótce dopiszę cos więcej i może wstawię parę zdjęć.. W razie pytań piszcie albo w tym wątku albo na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Październik 2011 Bart+1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2011 (edytowane) Proszę o mnie pamiętać podczas przydziału do pokoju integracyjnego EDIT: Crab a nie dało by rady umówić z szefową, żeby nam kolację w piątek zrobiła? Nie że chcę marudzić ale co nie którzy będą jechać kawał drogi a zupa chmielowa do rana może nie wystarczyć Ewentualnie zamiast kolacji ognisko pierwszego wieczoru? Skoczy się do biedrony po kiełbaski i piwko lepiej płynąć będzie Edytowane 29 Listopad 2011 przez Tofik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Listopad 2011 Jestem jak co roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 (edytowane) Sławek, zintegruj resztę ekipy na zlot Edytowane 30 Listopad 2011 przez kiflu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 Jak mnię żona puści to będę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 no ja tez jadę PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 Fajnie ze jest duza frekwencja, zapraszamy nie tylko stalych bywalcow ale rowniez nowych chetnych, w razie pytan piszcie na priv @Slawek ile osob bierzesz, bo nie wiem jaki pokoj klepac @Tofik przecie bedzie kolacja w piatek, dla chetnych nawet obiad. Podobnie bylo w zeszlym roku ale byles za bardzo pijany i nic nie pamietasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 fakt jak patrzę na fotki sali bankietowej to aż się dziwię jak mocno się zmieniło... Czyli za obiad i ew kolację w piątek dopłata 25zl tak? razem 215zl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 Tofik odstaw leki Jak co roku zlot trwa dwie doby, czyli oficjalnie zaczyna sie kolacja w piatek i konczy obiadem w niedziele. Czyli piatkowa kolacja jest w cenie, a jezeli chcesz obiad w piatek to musisz doplacic szefowej 15zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 "rozumię" Aczkolwiek nie podobają mi się jednak te stoły i krzesła, wolałem poprzednie Było bardziej swojsko, a tak to jak się ludzie rozsiądą tak będą siedzieć, jak na weselu XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 A właśnie, a kto będzie jest jakaś lista ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 jest na zakazanym forum.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 Macie tez i tu REZERWACJE POKOI (wpłaty) PIĘTRO I nr pokoju / liczba łóżek / lokatorzy 2 /6 łóżek/ Inmar + rodzina 3 /5 łóżek/ Leoni + rodzina 4 /5 łóżek/ Michal98 + rodzina 5 /2 łóżka/ sponsorzy/prelegenci 6 /3 łóżka/ sponsorzy/prelegenci 7 /5 łóżek/ PIĘTRO II 10 /2 łóżka/ sponsorzy/prelegenci 11 /5 łóżek/ sponsorzy/prelegenci 12 /5 łóżek/ 13 /6 łóżek/ 14 /5 łóżek/ 15 /4 łóżka/ Dyzma + 2 dziewczyny :thumbup: 16 /4 łóżka/VDR + 1 17 /5 łóżek/ 18 /3 łóżka/ Kmirko + 1 PIĘTRO III 20 /3 łóżka/ LUK4344 + 1 21 /4 łóżka/ Tomiooo + 1 22 /5 łóżek/ 23 /10 łóżek (Pokój integracyjny ) Crab,Kiflu,Mr Garden, JanuszD,Arek F,Tofik, Marbecz, Luft (jeszcze ktoś chętny?) 24 /5 łóżek/ 25 /5 łóżek/el_kocurro + rodzina Budynek obok (ten sam pensjonat) pokój 3-os (studio) pokój 3-os (studio) pokój 5-os (studio) pokój 3-os (studio) pokój 3-os (studio) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 Oj,Chłopaki,stęskniłem się za Wami.Ostatnio jako ostatni z Sławkiem w Milówce piłem piwko i już roczek mija.Miło będzie się znów spotkać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Listopad 2011 Oj,Chłopaki,stęskniłem się za Wami.Ostatnio jako ostatni z Sławkiem w Milówce piłem piwko i już roczek mija.Miło będzie się znów spotkać. wszystko przed nami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Grudzień 2011 Na "zakazanym forum" Pan Prezes przebąkiwał coś o rozrywkach i atrakcjach , ja mogę coś zorganizować, ale bym musiał wiedzieć ile osób się pisze: Mianowicie, mogę przygotować proste zestawy modeli rakiet, w sam raz do złożenia w godzinkę i puszczenia w okolicy pensjonatu. Należę do PTR (Polskie Towarzystwo Rakietowe) i między innymi celem jego jest promowanie bezpiecznego użytkowania rakiet, a także wbijania ludziom do głowy, że rakieta to nie zawsze musi być bomba. Działamy na terenie całego kraju, budujemy coraz bardziej zaawansowane rakiety, w warunkach amatorskich przekraczane są bariery dźwięku czyli loty z prędkością ponad 1400km/h. Tutaj kilka fotek - oczywiście z tymi mniejszymi rakietami: Start synchroniczny (lot około 200-300m Jedno z ujęć kiedy odwiedziła nas ekipa TVN TURBO - wystąpiliśmy w 1 z odcinków programu "odrobina polski" O a tutaj moje maleństwo - rakieta SPECNAZ i jeszcze kilka fot: https://lh4.googleusercontent.com/-NI6F6wD-7Eg/TqelSiGCK8I/AAAAAAAABMQ/5sDkU1GzW-I/s720/PTR_43.jpg%22%20%20%20style=%22vertical-align:%20middle; https://lh4.googleusercontent.com/-mWWymcLPMGU/TqelTZFLeRI/AAAAAAAABMU/4eOv5mNLxg4/s720/PTR_45.jpg%22%20%20%20style=%22vertical-align:%20middle Rozpoznaje ktoś tofika? Każdy będzie mógł zabrać swoją rakietę do domu Oczywiście będzie można jakieś krótką prezencję walnąć pod dachem No i ka koniec, smaczek: Spot reklamowy PTR: Są chętni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach