inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2011 Sławek,wtedy kupię Ci wieniec,ale wolę kupić piwko więc nie umieraj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2011 Janusz nię mogę przegapić takiej imprezki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2011 Bigwalker dopisuj się na do pokoju integracyjnego zostało 1 ostatnie miejsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2011 To już pokoje rozdzielone ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2011 noooo dawno na nano reef jest lista kto gdzie śpi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Grudzień 2011 Opsss....... przepraszam nie wiedziałem dawno tam nie zaglądałem ale myślę że po starej znajomości "szefowa" coś dla mnie znajdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2011 Tak jest :smile: proszę dopisać mnie do pokoju integracyjnego,inaczej tego nie widzę ...pastę do zębów w ilościach hurtowych już zamówiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2011 Tofik i rakiety... klękajcie narody most w Milówce może nie przetrwać tej próby... :laugh: komuś jeszcze zabrać taki sprzęcik: ? P.S. Tomiooo tutaj kask nie pomoże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2011 ...No to po kolei @Sławek przecież się pytałem jaki chcesz pokój, co Ty taki nie ogarnięty @Walker spoko loko zmieścisz się, najwyżej Tofikowi wstawimy łóżko do łazienki :laugh: @Janusz Twoje łóżko z wiadrami od farby też już czeka @Tofik z drewnem nie będzie problemu, a z kolegami hmmm... podobni do Ciebie? :nuke: @Garden weź koniecznie, pewnie się przyda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2011 Crab;) jeszcze nas z Wilkiem gdzieś tam upchaj;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2011 co jak co ale Milowka stała sie już legenda Woodstock naszych słonych dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2011 Crab.... nie nie podobni to od kiedy mają czas na zgłoszenie się i wpłaty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crab22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2011 od października @Bart spoko loko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Grudzień 2011 *do kiedy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Grudzień 2011 Powtarzam pytanie: Czy są chętni, którzy zabierają dzieciaki i chcieli by zapewnić im rozrywkę? koszt 1 zestawy rakiety to 30zl - rakieta wielokrotnego użytku, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszd 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Grudzień 2011 ...No to po kolei @Sławek przecież się pytałem jaki chcesz pokój, co Ty taki nie ogarnięty @Walker spoko loko zmieścisz się, najwyżej Tofikowi wstawimy łóżko do łazienki :laugh: @Janusz Twoje łóżko z wiadrami od farby też już czeka @Tofik z drewnem nie będzie problemu, a z kolegami hmmm... podobni do Ciebie? :nuke: @Garden weź koniecznie, pewnie się przyda Taaa pamiętam to łózko z darmowymi inhalacjami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Grudzień 2011 Janusz spoooooko damy radę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach